Türkiye’nin öncü teknoloji şirketleri arasında yer alan SANLAB, Türkiye’nin geleceğine katkı sunmaya devam ediyor. Batı Akdeniz Bölgesinde yer alan Antalya, Burdur, Isparta illerinde mesleki eğitim ve yazılım eğitimi için laboratuvarlar kuran şirket, nitelikli istihdama destek oluyor. Batı Akdeniz’de kurulan laboratuvarlarda 10 binlerce öğrenciye eğitim verilecek.  

Türkiye’nin öncü teknoloji şirketleri arasında yer alan SANLAB, Türkiye genelinde kurduğu simülasyon ve robotik laboratuvarlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Şirket, Antalya’da iki, Burdur’da beş ve Isparta’da beş olmak üzere bölgede toplam 12 laboratuvar kurdu. Batı Akdeniz illerindeki deneyimi tüm ülkeye yaymaya çalışan SANLAB, Cumhuriyet’in 100. yılında her ilde en az dört laboratuvar kurmayı hedefliyor.

Öğrencilerin yaratıcılık, iş birliği, eleştirel düşünme ve iletişim becerilerinin geliştirilmesine yönelik eğitim yaklaşımının uygulandığı laboratuvarlarda kaynak, CNC, yazılım gibi alanlarda mesleki eğitim veriliyor. Bu laboratuvarlarda gelişmiş teknolojilerle tanışan öğrenciler dünya standartlarında eğitim alıyor. Kaynakçılık gibi tüm zamanların en çok aranan mesleklerini yapmaya hazır hale getiriliyorlar. Sanal gerçeklik simülasyonları ile gerçekçi ve ölçülebilir eğitimler alarak kısa sürede meslek sahibi olup sanayide istihdam ediliyorlar. Laboratuvarlarda geleceğin mesleklerine yönelik 3D yazıcı, iha, elektrik/elektronik, robotik, yazılım eğitimleri de veriliyor. Öğrenciler tasarladıkları robotları kendi geliştirdikleri yazılımlarla çalıştırıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın