INOGAR Kooperatifi tarafından Dünya Adil Ticaret Örgütü iş birliğinde yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Sosyal Girişimler için Ağlar Kurulumu: Adil Ticaret Türkiye Projesi’nin yerel eğitimleri 8 Mart’ta başlıyor!
Türkiye’deki sosyal girişimciler için adil bir ekonomi oluşturmak ve Türkiye’den paydaşların dünyadaki adil ekonomide yer alması hedefiyle düzenlenecek yerel eğitimlerimizden ilki 8 Mart’ta Gaziantep’te başlıyor.
Sosyal Girişimler için Ağlar Kurulumu: Adil Ticaret Türkiye Projesi kapsamına Mart ayı içerisinde Gaziantep, Adana, Mersin, İzmir, Denizli, Ankara ve İstanbul olmak üzere 7 ilde gerçekleştirilecek yerel eğitimlerden birinde yer almak isterseniz link üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. 
Eğitim İçeriği:
ADİL TİCARET NEDİR?
WFTO (DÜNYA ADİL TİCARET ÖRGÜTÜ)  AĞI 
WFTO (DÜNYA ADİL TİCARET ÖRGÜTÜ)  ÜYELİĞİ Eğer siz de girişiminizi adil ticaret (fair trade) ilkelerine uygun hale getirerek Dünya Adil Ticaret Örgütü tarafından onaylanmış bir “adil ticaret” girişimi olmak istiyorsanız eğitimlerimizden birinde yer almak için link üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. 
Son başvuru tarihi: 5 Mart 2022

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın