Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası, dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT – birbirinden değerli konukların katılımı ile 3. gününde de dopdolu etkinliklerle devam ediyor. Dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini bir araya getiren fuar; teknoloji, pandemi gibi faktörlerin köklü değişikliklere yol açtığı, değişime uyum sağlamanın, sürdürülebilirliğin anahtarı olduğu bu yeni dönemde, ortak gündemimizle turizm sektörünü yönlendiren uzman isimleri ağırlıyor. 

11 Şubat – Fuarın üçüncü gününde “Kültür Turizminde Eve Dönüş” başlıklı konferansta tarihi eser ve miras alanlarının ülkemize ve Turizme kazandırılması konusu konuşulacak. Moderatör koltuğunda Ahmet Yeşiltepe oturacak. Konferansın konuşmacıları ise Patara Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan Işık, İBB Kültür Varlıkları Projeler Müdür Yardımcı İrem Bülbül, Jolly Tur Yurtiçi Turlar Direktörü Kerem Gökçe, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kaçakçılıkla Mücadele Daire Başkanı Zeynep Boz olacak. 

Odağında sektörel eğilimler olan ve Turizmde #şimdineleroluyor? diye soran fuarın üçüncü gününde, turizmde dijitalleşme, yapay zekâ ve metaverse konuları işlenirken moderatörlüğünü Age Provocateur Kurucu Ortakları Duygu Birecikli ve Gülşah Akın yapacak. Konuşmacı olarak ise Hotel Runner Acentelerden Sorumlu Satış ve İş Geliştirme Direktörü Rıza Kaynak, B2Metric CEO’su Murat Hacıoğlu ve Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul yer alacak.   

Üçüncü günün son programında ise doğayla uyumlu, kültürle dönüşen, sorumlu seyahat bilincini benimseyen, yeni dönem konaklama eğilimleri ile de müşterilere alternatifler sunan işletmeler Dr. Cem Kınay moderatörlüğünde bir araya gelecek. Anatolity iş birliğindeki “Kitlesel Dönüşüm Yaratan Seyahat Manifestosu: Ulaşım, Konaklama ve İletişim Trendleri Üzerine” başlıklı konferansta, Tatilsepeti Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu Başkanı Leyla Özdağ, Swissotel Genel Müdürü Uğur Talayhan, Longosphere Glamping CEO’su Yiğit Küçükkınay konferansta konuşmacı olarak yer alacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın