Tüketici ürünleri, göz sağlığı, medikal cihazlar ve ilaç gruplarından oluşan Johnson & Johnson’ın ilaç şirketi Janssen, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi işvereni seçildi. 

Janssen, bağımsız bir kuruluş olan Top Employers Institute tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, çalışan odaklı İnsan Kaynakları uygulamaları ile 2022 yılında da Türkiye’nin “En İyi İşvereni” sertifikasını almaya hak kazanırken bu yıl ilk kez Top Employers Avrupa sertifikasına da layık görüldü.  

Çalışanlarını, başarısının en önemli referansı olarak gören Janssen Türkiye, fark yaratan İnsan Kaynakları uygulamaları ve politikaları ile Top Employers tarafından, Avrupa ve Türkiye’de 2022’nin en iyi işverenlerinden biri seçildi. Geçtiğimiz yıl Türkiye’de “En İyi İşveren” ödülüne layık görülen Janssen Türkiye, bu yıl da kazandığı sertifika ile sektöründe örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Janssen Türkiye Genel Müdürü Demet Russ, “Janssen Türkiye’de sunduğumuz ideal çalışma ortamı ve insan kaynakları politikalarımızla Top Employers tarafından 2021 yılında Türkiye’de, 2022’de de Avrupa’da olmak üzere üst üste ikinci kez en iyi işveren şirketlerinden biri seçilmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İnsan hayatını odağına almış bir marka olarak insan kaynağımıza ve bu alandaki uygulamalarımıza çok önem veriyoruz. ‘Ben Daha İyisi İçin Buradayım’ söylemimiz ile hep daha iyisini başarmak için birbirimize ilham vermeyi bu yıl da sürdürdük. Yer yıl gerçekleştirilen Andımız anketi ile çalışanlarımızı dinleyerek, devam eden zorlu pandemi sürecinde çalışma arkadaşlarımızın memnuniyetini hep en üst seviyede tutmaya çalışarak dahil edici ve kapsayıcı bir anlayışla, özel hayat-iş dengesini korumaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Bu ödül, organizasyonumuzda doğru yolda olduğumuzu gösteriyor ve bizi yeni başarılara ulaşmak için motive ediyor” şeklinde konuştu.  

1991’den bu yana 120’den fazla ülkede 1800’den fazla şirketin almış olduğu en prestijli sertifikalardan biri olan “En İyi İşveren” sertifikası, uluslararası bağımsız araştırma şirketi Top Employers Institute tarafından veriliyor. Sertifikasyon süreci, altı ana insan kaynakları alanı ve iş gücü planlaması, yetenek kazanımı, çeşitlilik ve kapsayıcılık, eğitim-gelişim olanakları, performans yönetimi, liderlik gelişim yaklaşımları, ücretlendirme, yan haklar ve şirket kültürü gibi toplam yirmi kilit kritere göre ele alınıyor. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın