Garanti BBVA, 6. kez Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi’nde

Garanti BBVA, toplumsal cinsiyet eşitliği konusunda yürüttüğü şirket içi politikalar, müşterilerine ve topluma sağladığı katkılar başta olmak üzere tüm değer zincirine dokunan çalışmalarıyla 6. kez Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi’ne girdi.  Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ,” Bankamızda tüm çalışanların yüzde 56’sını, orta ve üst düzey yönetimin yüzde 40’ını kadın çalışanlar oluşturuyor” dedi.

Sabancı Holding, 2022 Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi’ne girdi

Sabancı Holding İnsan Kaynakları ve Sürdürülebilirlik Grup Başkanı Hakan Timur, “Sabancı Topluluğu olarak, geçmişte olduğu gibi gelecekte de kadın çalışanlarımızı desteklemeye, hayata geçirdiğimiz öncü insan kaynakları uygulamalarıyla dünyada ses getiren projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Tüpraş, Bloomberg Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Endeksi’nde yerini aldı

Tüpraş, toplumsal cinsiyet eşitliği alanındaki çalışmalarıyla Bloomberg Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Endeksi’nde yerini aldı. Tüpraş’ın endekse katılımı, kapsayıcılık, çeşitlilik ve eşitlik kültürünün yaygınlaştırılması yönündeki uzun vadeli çalışmalara katkı sağlayacak.

Ford Otosan “2022 Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi”nde puanını yükseltti

Ford Otosan, cinsiyet eşitliğini taahhüt eden şirketlerin performansını ölçmek için dünyada yapılan en kapsamlı çalışmalar arasında yer alan “Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi’nde (Bloomberg GEI)” performansını artırarak bu sene de listeye girdi. Şirket içerisindeki uygulamalarla değil, tedarikçi, bayi ve müşteri ağını da kapsayacak ekosistemde eşit temsiliyet sağlamak için çalışan Ford Otosan, gelecek dönemde de toplumsal cinsiyet eşitliği için yenilikçi projeler üretmeye devam etmeyi planlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın