Üniversite kulüpleri arasında bir rekabet oluşturarak, öğrencilerin sosyal alanda daha katılımcı olmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen yarışmada ?kulüp oylamaları? başladı.

Tüm Üniaktivite üyelerinin oylamaya katılabileceği yarışmanın puanlamasında, halk oyu ile aday gösterilen aktiviteler yüzde 30, yarışma jürisi tarafından aday gösterilen aktiviteler ise yüzde 70 olarak etki edecek.

154 üniversiteden 700?ü aşkın kulüp, ipi göğüslemek için yarışıyor
Türkiye?nin en geniş kampüsü olan Üniaktivite?nin Genel Koordinatörü Güray Erişkin; ?Her yıl yarışmaya katılan üniversite kulüp sayısı süratle artmakta. Üniversite kulüpleri yıl boyunca çok önemli etkinliklere imza atmaktalar. Düzenledikleri faaliyetlerin takdir edilmesi onlar için çok önemli. Bilim ve Teknoloji, İş ve Kariyer, Düşünce ve Genel Kültür, Spor, Sanat, Sosyal Sorumluluk kategorilerinde yarışan kulüplerin başarılarını takdir etmek isteyen herkesi www.enaktifkulup.com sitesinden yapılacak olan halk oylamasına davet etmek istiyoruz? dedi.

İşte en aktif kulüp yarışmasının ünlü jüri üyeleri

Jüri başkanlığını Müjdat Gezen?in yaptığı yarışmanın jüri üyeleri arasında Profesyonel Sporcu, Yazar, AKUT Başkanı Nasuh Mahruki, Gazete Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Aynur Bektaş; Jeolog, Akademisyen Prof. Dr. Celal Şengör ile yarışma sponsoru ve sosyal paydaşlarının üst düzey yetkililerinden oluşan bir çok isim yer alıyor.

Yarışma ile ilgili tüm detaylar ve puanlamaya dahil olan katılımcı öğrenci kulüplerinin tam listesi www.enaktifkulup.com adresinden görülebilir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın