Demos Fuarcılık tarafından organize edilecek olan Seçim Hazırlıkları Haftası Ankara Altınpark?ta 31Mart ? 2 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ve Meclis adaylarının ihtiyacı olan tüm profesyonel tanıtım malzemeleri sergilenecek. İlki 2009 yerel seçimleri öncesinde düzenlenen organizasyon çok fazla ilgi görmüş ve Belediye Başkan Adayları tarafından ziyaret edilmişti.

Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan,  24. dönem milletvekili Genel seçimlerinde 24 partinin adayları yarışacak. Biz de seçim haftasını 3 ay önce gerçekleştirmeye karar verdik ki seçimlere katılacak tüm adayların ihtiyaç duyacağı her türlü hizmeti veren şirketleri bir arada bulabilsinler.

İlk kez 1950 seçimlerinde Demokrat Parti?nin ?Yeter! Söz milletindir? sloganını afişlere bastırmasıyla başlayan seçim promosyonları, günümüzde başlı başına bir sektör haline geldi. Dev seçim otobüslerinden afişlere, adayların kendilerini tanıttığı internet sitelerine kadar pek çok farklı iş dalı seçimlerden besleniyor. Teknolojinin gelişmesi ve herkesin kullanacağı şekilde ucuzlaması sayesinde adaylar artık kendilerini seçim kampanyalarında daha kolay tanıtabiliyor.Özellikle bu yıl teknoloji firmalarının çok fazla tercih ettiği organizasyonumuz Ankara Altınpark?ta 31 Mart?ta kapılarını açacak? dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın