Etik ve İtibar Derneği tarafından bu yıl 8.si ilk defa çevrimiçi olarak düzenlenen Uluslararası Etik Zirvesi kapsamında, 24 Şubat tarihinde gerçekleşecek “3 Ülke, 3 Kanun, 3. Taraflar”  başlıklı Panel’de Expanscience Laboratuvarları Türkiye Genel Müdürü Ahmet Fikret Baltaoğlu konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye’deki kariyerine 1994 senesinde başlayan ve 2013’ten beri uluslararası B-Corp sertifikalı, dermokozmetik ve ilaç firması Expanscience Laboratuvarları Türkiye’de Genel Müdür sorumluluğuyla çalışma hayatına devam eden Ahmet Fikret Baltaoğlu, “En Zayıf Halkan Kadar Güçlüsün: Üçüncü Taraflardan Kaynaklanan Risklerin Farkında mısınız? 3 Ülke 3 Kanun 3. Taraflar” konusunda düzenlenecek panelde konuşmacı olacaktır.

8. Uluslararası Etik Zirvesi’nde; Yeni ufuklara yolculuk yapmanın verdiği heyecan, umut ve tedirginlik ile geleceğin tasarımının ilk adımlarını attığımız şu günlerde Endüstri 4.0, Yapay Zeka gibi devrim niteliğinde teknolojik gelişmelerin veya COVID-19 Pandemisi gibi krizlerin sonunda bizi bütünsel, verimli ve sürdürülebilir bir yarına nasıl taşıyacağı paylaşılacak.

Merkezinde; paydaş hakları, bütünsel anlayışın ve sürdürülebilirliğin olduğu bilinçli iş yapış modelini, günümüz dinamikleri ile tartışmaya açmak üzere “Yeni Eşikler, Yeni Ufuklar’’ teması  sizlerle buluşacak.

Etkinlik akışı:

101724 Şubat ve 3 Mart tarihlerinde 17:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecek

10 Şubat 2021 Çarşamba: Kapitalizmde Paradigma Değişimi

17 Şubat 2021 Çarşamba: Kapsayıcı Perspektifte Çeşitliliğin Renkleri

24 Şubat 2021 Çarşamba: En Zayıf Halkan Kadar Güçlüsün: Üçüncü Taraflardan Kaynaklanan Risklerin Farkında mısınız?

3 Mart 2021 Çarşamba: Dijital Geleceğin Etik Tasarımı

Kayıt linki: https://www.etikzirvesi.net/kayit Etik ve İtibar Derneği’nin web sitesinden kayıt olarak, tarafınıza iletilecek Zoom linki aracılığı ile belirtilen gün ve saatte katılım sağlayabilirsiniz. Katılım ücretsizdir


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın