Çakılara eşsiz yorumunu katarak, çok fonksiyonlu çakılar üretmeye devam eden Victorinox kampta ve şehir hayatına kadar yanınızdan ayıramayacağınız bir çakıyı daha tutkunlarıyla buluşturuyor. İkonik kırmızı Victorinox rengi ve tasarımıyla şekillenen Victorinox 1.3713 Huntsman, fonksiyonlarıyla kendine yeni tutkunlar arıyor.

Kamptan, şehir hayatına kadar her an yanınızda

Doğa ve en zorlu ortamlar için 100 yıldır çok fonksiyonlu çakılar üreten Victorinox, tasarımı, fonksiyonları ve rengiyle uzun yıllar yaşayacak ikonik bir modele daha hayat verdi. Tırmanma, doğa yürüyüşleri ve kampta tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak Victorinox 1.3713 Huntsman, 15 fonksiyonuyla İsviçreli üreticinin geldiği noktayı sağlamlaştırıyor.      

En zorlu anlarda en büyük yardımcınız

En zorlu anlarda en büyük yardımcınıza dönüşecek çakının, anahtarlık halkası, büyük bıçak, cımbız, çok amaçlı kanca, delik açıcı, kablo sıyırıcı, konserve açacağı, küçük bıçak, küçük tornavida, kürdan, makas, şişe açacağı, testere, tirbüşon ve tornavida fonksiyonu bulunuyor. 91 mm uzunluğunda ve 97 gram ağırlığındaki çakı, verilebilecek en farklı hediye alternatifleri arasında yer alıyor.   

Mall of İstanbul, Maltepe Piazza’daki Hobix mağazalarında ve hobix.com.tr internet adresinde bulabileceğiniz Victorinox 1.3713 Huntsman’ın fiyatı 399,90 TL’dir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın