Ticareti geliştirmek amacıyla; 18 Mart-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan ?İstanbul Shopping Fest?i yerli ve yabancı platformda desteklemek amacıyla, The Ritz-Carlton, İstanbul ve Harvey Nichols özel bir işbirliği yaparak konaklamalı alışveriş paketi hazırladı.

Yıl sonuna kadar geçerli olacak ?The Ritz-Carlton, İstanbul & Harvey Nichols Alışveriş Paketi? kısmi boğaz manzaralı odada iki kişilik konaklamadan özel styling desteğine kadar birçok hizmeti içeriyor.

Hafta sonları geçerli olacak alışveriş paketine, kısmi Boğaz manzaralı odada 2 kişilik konaklama, Çintemani Restaurant?ta 2 kişilik açık büfe kahvaltı, Fitness Center ve sauna kullanımı, Spa?da masaj, hamam, cilt bakımı ve vücut bakımlarında yüzde 20, logolu tekstil ve hediyelik ürünlerinde yüzde 15 indirim ve Lobby Lounge?da 1 seferlik geçerli olmak üzere 2 kişilik akşamüstü çay keyfi dahil.

Bu paketi satın alan misafirlere ?Harvey Nichols Cab? ile otelden alınma, ?personal shopping? bölümlerinde yiyecek-içecek ikramı, paketlerin otele gönderilmesi, özel styling desteği ve öncesinde randevu alınarak Harvey Nichols kozmetik departmanında ücretsiz makyaj hizmeti sunuluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın