İstanbul Altın Rafinerisi, Altının Türkiye ve Dünyada önemi, Finanasal Piyasalara Etkileri, Sektörün Gelişmesi Yönünde Fikir ve Görüşler IV'i yayınladı. Verilen bilgiye göre İstanbul Altın Rafinerisi, 2021'de bine yakın seçilmiş kuyumcuyla çalışacak.

İstanbul Altın Rafinerisi olarak yıllardır baş koyduğumuz yolda, halkımızın yastık altında atıl kalan altınlarını güvenle banka hesaplarına aktarabilecekleri, altınlarını altın olarak korumaya devam edecekleri, bir yandan katma değer sağlarken diğer yandan ülke ekonomisinin canlanmasına fayda sağlayacakları yöntemleri hayata geçirmek için çalışmaktayız. 10 yıldır 12 banka ile yürüttüğümüz Altın Günleri uygulamalarını devam ettirirken, bir yandan da halkımızın istediği zamanda istediği yerde ve Tüm Türkiye’de aynı güvenilir değerlendirmeye tabi olarak altınlarını banka hesaplarına aktarabilecekleri bir sistem geliştirdiğimizi, KADSİS isimli bu sistemi 2020 Temmuz ayında uygulamaya aldığımızı, başta 3 banka ile başlayan bu sistemin Faz 1 çalışmalarının tamamlanmakta olduğunu geçtiğimiz aylarda birçok farklı mecrada duyurmuştuk.

2020 yılını tamamlarken KADSİS projesi kapsamında, 5 banka ile 37 ilde toplam 105 ADN (seçilmiş kuyumcuda)’de 5000’e yakın işlem yapıldığını ve güvenle çalışan bankalarla entegre özel yazılımımızın Faz 2 uygulamasına 2021 yılında geçeceğini gururla paylaşmak isteriz. Hedefimiz 2021 yılında tüm Türkiye’de il ve ilçelerimizde 1000’e yakın noktada halkımıza hizmet vermek, daha fazla sayıda bankanın katılımı ve yeni eklenecek avantajlarla KADSİS projesini ülkemizin ekonomisine katkıda bulunacak en önemli “tasarruf” yöntemlerinden biri haline getirmektir. Bu konuda elde edilecek başarılar, ekonominin canlanması, ithalatın azalıp ihracatın artması, cari açığın azalması, bankaların TRL kullanımının artması, merkez bankasının güçlü rezervlere sahip olması anlamına gelirken, halkımız içinde yatırımlarını güvenle saklayabilecekleri, istedikleri zaman ulaşabilecekleri, karşılığında kar payı veya faiz geliri elde edecekleri, isterlerse karşılığında kredi kullanabilecekleri, masrafsız ve güvenilir bir tasarruf saklama yöntemi olacaktır.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın