Ünlü SWATCH SISTEM51 mekanik saatler şimdi doğadan sağlanan materyallerle üretiliyor! İnovasyon, biyolojik kaynaklar ve İsviçreli saatçilik uzmanlığı bir araya geldiğinde zaman en verimli şekilde gösterilebiliyor ve değerlendirilebiliyor. Mekanik bir kalibre, 51 parça ve 1 vida tamamıyla otomatik olarak birleştirildiğinde gerçek bir inovasyon konsantrasyonuyla ortaya güncel bir mesaj çıkıyor: Swatch zamansızdır.

Swatch, Eylül ayında bir saat üreticisinin seri üretim ortamında ilk defa tüm geleneksel unsurların yerine biyolojik kaynaklı bileşenler kullanmayı başardığı en yeni inovasyonunu tanıttı. Bu güçlü modeller kendileri kadar güçlü bir mesaj da veriyor. Aklınıza veya yüreğinize hitap eden “DON’T BE TOO LATE” (ÇOK GEÇ KALMA) veya “TIME IS WHAT YOU MAKE OF IT” (ZAMANINI SEN BELİRLE) yazıları bu saatleri tamamlıyor: Seçim sizin.

Bir süre önce sektöre sunulan ve kene otu bitkisinin tohumlarından elde edilen biyolojik kaynaklı materyaller, markanın gerçek bir mühendislik harikası olan SISTEM51 mekanik saat serisinde hayat buluyor. Bugüne dek tamamıyla otomatik olarak monte edilen ilk mekanik kalibre niteliğindeki mekanizma, sektörde büyük ses getirmeye devam ediyor ve son on yılda saatçilik alanındaki en ilginç mekanik gelişmelerden biri olarak kabul ediliyor. Her otomatik saat gibi SISTEM51 de pile ihtiyaç duymuyor ve gücünü onu takan kişinin hareketlerinden alıyor. SISTEM51 ‘otomatik’ veya ‘kendinden kurmalı’ bir mekanizma içerdiği için bileğin her hareketi rotoru tetikleyerek saati kuruyor. Saat bilekten çıkarılıp bir süre kullanılmadığında bile küçük hareketleriniz sayesinde 90 saat gibi olağanüstü bir süre çalışmaya devam ediyor. Kaybedecek bir an bile yok, bu ‘bio-reloaded’ mekanik saatleri kaçırmayın.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın