Anadolu Efes, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının dijital dönüşüm çözümlerinin değerlendirilmeye alındığı IDC Dijital Dönüşüm Zirvesi 2020’de verilen “IDC Dijital Dönüşüm Ödülleri” kapsamında üç ödül alırken, yine bu yıl yapılan “IDC Türkiye Bulut Teknoloji Ödülleri”nde de bir ödüle layık görüldü. 

Anadolu Efes, Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarının teknolojik çözümlerinin ve dijital dönüşüm girişimlerinin değerlendirilmeye alındığı IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2020’de üç ödüle birden layık görüldü. IDC Türkiye Dijital Dönüşüm Ödülleri 2020’de Anadolu Efes Türkiye Bira Grubu Başkanı ve CEO’su Can Caka, “DX CEO” kategorisinde Dijital Dönüşümde En Başarılı CEO seçildi. Dijital Dönüşüm Lideri (DX Leader) kategorisinde  Anadolu Efes Grup Bilgi ve Dijital Çözümler Direktörü  Murat Özkan ikinci sırada yer alırken, Yetenek Hızlandırıcı (Talent Accelerator) kategorisinde de ikinci sırada Anadolu Efes Grup İnsan Kaynakları Direktörü Banu Artuz ödüllendirildi.  

Ayrıca Anadolu Efes, IDC Türkiye Bulut Teknoloji Ödüllerinde “IaaS/PaaS” isimli bulut altyapı ve platformlarının değerlendirildiği kategoride yürüttüğü çalışmalarla birinci oldu. 

Tüm ekosisteminin dijitalleşmesine destek olmayı amaçlıyor

Anadolu Efes, uzun yıllardır kurumsal bilgi sistemlerine yatırım yaparken bu dönüşümde iş ortaklarının da gelişimini önemsiyor.  “Dijital Mükemmellik Yolculuğu” DEX  kapsamında yürüttüğü çalışmalarla iş yapış şekillerini daha çevik, daha akıllı, daha mobil ve esnek hale getirmeyi hedefliyor. 

COVID döneminde dijital dönüşüm esneklik ve çevikliğimizi daha da arttırdı

Anadolu Efes’in dijital dönüşüm yolcuğunun dört ödül birden kazanmış olmasından mutluluk duyduğunu dile getiren Anadolu Efes Bira Grubu Başkanı ve CEO’su Can Çaka, “Dijital dönüşüme verdiğimiz önem sayesinde tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde  iş sürekliliğinin kesintiye uğramaması başta olmak üzere önemli kazanımlar yarattık. Üzerinde çalışmaya devam ettiğimiz dijital dönüşüm yolculuğumuz sayesinde ekosistemimizdeki iş ortaklarımızı da; yani distirübütör, bayi, bakkal, market  gibi satış noktalarımızı dijitalleşmeye dahil ederek, onlara da fayda sağlamayı sürdürüyoruz. Bu dönüşüm onlar için de işlerini daha etkin yönetmelerini sağlayacak ve özellikle zorlu zamanlarda dayanıklılıklarının artmasına katkı sunacak” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın