Merhabalar

 “Sinan Yurtkulu Stratejik İletişim, Reklam Koordinasyon” olarak çözüm ortaklarımız ile birlikte www.sinanyurtkulu.com web adresinde, şahıs, şirket, kurum ve kuruluşların tanıtımı/bilinirliliğini artırma amacı ile  eğitim başta olmak üzere birçok konuda faaliyet gösteriyoruz. Bu çalışmaların başında bu hususları içeren  mesleki eğitimler veriyoruz. Tanıtım, Bilgi, Satış, Pazarlama, Kurumsal Kimlik, Reklam ve İmaj, Algı ile Marka Yönetimi ve birçok konuda yazılı/görsel içerikler, hizmetler üretiyoruz. Bu aşamalarda oluşan tüm trafiği yönetiyor, raporluyor ve denetliyoruz.

Müşteri memnuniyeti ve tarafların hak hukuk ve özgürlüklerine özen göstererek yürüttüğümüz işlerimizin listesi aşağıdaki gibidir.

  1. İçerik Üretimi: Tanıtım, bilgi ve reklâm amacı ile açıklama, bildiri, foto, video, ses ve benzeri dosyalar hazırlıyoruz.
  2. Sosyal Medya Uzmanlığı: Şahıs, şirket, kurum veya kuruluşun pazarlama ve satışlarını çoğaltmak, marka ve isim bilinirliliğini, çoğaltmak  üzere hedef kitle belirleme, stratejik planlama, raporlama ve promosyon başta olmak üzere çeşitli uygulamalar yapıyor ve izleme, denetlemeyi üstleniyoruz.
  3. Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler: Tanıtımından sorumlu olduğumuz Firma ve kuruluşlar ile muhatapların hak, hukuk ve özgürlüklerine saygı göstererek, duyuruları, ilişkileri, yönlendirme, yürütme ve geliştirme, sosyal, kültürel, bilimsel ve sanatsal etkinlikler düzenleme, bilgi, derleme, sunum ve tanıtımlar kurguluyoruz.
  4. Kurumsal İletişim : Şirket, şahıs veya kurumumun sürdürülebilirliği açısından verimliliğin çoğaltılması kurum içi ve hedef kitle üzerinde takdir ve beğeni kazanma, bilgi akışı, denetim, etkinlik ve çalışmaları düzenliyoruz.
  5. Kurumsal Kimlik :  Şahıs veya şirketin, kuruluşun kimlik bilgilerini hazırlama ve bilinirliğini artırma maksadı ile Kartvizit, Web sitesi, Fatura, İrsaliye,Antetli Makbuz, Zarf ve benzeri metaları hazırlıyoruz.
  6. Yazılım hizmetleri : Web uygulamaları, mobil site, mobil uygulamalar, yazılım danışmanlığı ve seo hizmetleri veriyoruz.
  7. Fuar Hizmetleri: Modüler, ahşap, örümcek stantlar, catering, dijital baskı konuları
  8. Danışmanlık Hizmetleri : Sosyal Medya Danışmanlığı, Seo, Google Ads ve sosyal medyada reklam danışmanlığı ve imza günleri
  9. İmaj ve Algı Yönetimi Doğru kitleye doğru mesaj verme eğitim ve uygulamaları
  10. Marka Yönetimi Marka oluşturma yönetme tescil ve patent işlemleri takibi
  11. Kriz Yönetimi: Maddi ve manevi kriz öncesi ve sonrasında izlenecek yol ve takibi
  12. Baskı öncesi hazırlık: Yazar ve editör ile uyum halinde Dizgi, Tasarım, Grafik, Tashih, Kapak Tasarımı
  13. Tanıtım Ürünleri. Kurum, Kuruluş ve şahsın tanınması bilinirliliğin artırılması amacı ile Katalog, broşür, Karton, Sunum, Dosyası, Klasör bülten,kitap dergi davetiye basımı
  14. Promosyon. Tanıtım ve bilinirliliğin artırılması hedef kitlelerin sadakati ve memnuniyetinin artırılması amacı ile ajanda, baskılı baskısız kalem, kozmetik  ve benzeri metalar gibi her türlü hediyelik eşya üretim ve sunumunu koordine ediyoruz.


Sinan Yurtkulu

Yazar Yönetici

Stratejik İletişim Koordinatörü


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın