Securitas Türkiye onbirinci kez düzenlediği “Securitas Tedarikçiler Günü”nü bu yıl online olarak gerçekleştirildi. Organizasyon geleneksel hale gelen Yılın Tedarikçileri Ödülü, bu yıl Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş.’ye verildi.

Yeni dönemde Securitas’a ilişkin bilgilerin verildiği toplantı Securitas Türkiye Ülke Başkan Yardımcısı Kurtuluş Dönmezer’in açılış konuşması ile başladı. Securitas Türkiye İdari İşler, Satınalma ve Lojistik Koordinatörü Uluç Kayhan şirketin satın alma ve lojistik süreçlerini anlatırken, Securitas Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İdari İşler Sorumlusu Büşra Doğan ise Securitas Vakıf ile ilgili bilgiler verdi.

“Tedarikçi Günü 2020” toplantısı sonunda, Securitas Türkiye tarafından her yıl geleneksel olarak verilen “Yılın Tedarikçisi” ödülü Sodexo Entegre Hizmet Yönetimi A.Ş.’ye verildi.

Telekomünikasyondan finansa, havacılıktan madenciliğe, enerji sektöründen endüstriyel tesislere kadar 21 segmente özel güvenlik çözümleri sunan Securitas Türkiye; 75 ilde, 11 Bölge Müdürlüğü’nde, 70 Şube Müdürlüğü ile, 3400 hizmet noktasında yaklaşık 20 bin çalışanı ile 900’ün üzerinde farklı projede hizmet vermektedir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın