İletişim çözümleri alanında 40 yıla yakın tecrübeye sahip Türk firması Bircom tarafından 2,5 yıllık bir araştırma sonunda geliştirilen Phonsai, bu yıl 14-17 Şubat 2011 tarihleri arasında Barselona?da düzenlenen Mobile World Congress?te hem tanıtım standında dünyanın dört bir yanından gelen telekom profesyonelleriyle tanışacak hem de fuarın Global Mobile Awards bölümünde yarışacak. Sadece birkaç dakika içinde iPhone dahil olmak üzere pazardaki mevcut cep telefonlarının yüzde 99?uyla uyumlu bir mobil uygulama geliştirme imkanı veren Phonsai, dünya devleriyle Mobile Innovation kategorisinde Best Mobile Innovation for Utilities ödülü için yarışıyor olacak. Phonsai temel bilgisayar bilgisine sahip kullanıcılar tarafından, dakikalar içinde katalog, broşür gibi mobil araçlar geliştirmeyi mümkün kılan Phonsai, Bircom tarafından TÜBİTAK desteğiyle üretilmiş bir yazılım.

Mobil uygulamanız birkaç dakikada hazır

Temel düzeyde bilgisayar kullanım bilgisine sahip herkesin sadece birkaç dakika içinde, kodla uğraşmak gerekmeden kendi mobil yazılımını geliştirmesine imkan veren Phonsai, kişi ve kurumların çok düşük bir maliyetle, iPhone ve Android?den en basit cep telefonlarına kadar her platformda çalışabilen mobil uygulamalar geliştirmesine izin veriyor. Yalnızca 5-10 dakika içinde istediğiniz uygulamayı Phonsai ile hazırlayabiliyorsunuz. Dahası Phonsai ile geliştirilen uygulamalar, iPhone da dahil olmak üzere piyasadaki cep telefonlarının yüzde 99?ıyla yani 2 binin üzerinde farklı cep telefonu modeliyle uyumlu. Phonsai, 3G ve 4G teknolojileriyle ortaya çıkan mobil çağa ayak uydurmak ve bir mobil uygulamaya sahip olarak milyonlarca kişinin cep telefonuna girmek isteyenlerin göz bebeği. Firmalar Phonsai ile mobil katalog, mobil broşür, mobil kullanım kılavuzu, mobil şirket tanıtımı, mobil fotoğraf albümü yapabiliyor ve hatta mobil şehir rehberi bile hazırlayabiliyor.

SMS ile cebinizde

Firmalara etkili ve kalıcı bir tanıtım imkanı sunan mobil uygulamalar, alternatif yöntemlere göre çok daha ucuz ve ölçülebilir olmasıyla dikkat çekiyor. Bir SMS mesajı ile gönderilerek cep telefonuna yüklenen uygulama, hızla cep telefonu menüsüne yerleşiyor ve her an kullanıcının yanında oluyor. Dahası firmalar geliştirdikleri uygulamaların kim ve kaç kişi tarafından yüklendiğini de her an takip edebiliyorlar.

400 bine yakın kişi Phonsai ile geliştirilmiş uygulamaları kullanıyor

Turkcell tarafından ?Uygulamalar Yarışıyor? yarışmasının uygulama geliştirme platformu olarak ilan edilen, CeBIT 2010?un mobil uygulama sponsoru olarak fuara katılan firmaların mobil kataloglarının gerçekleştirildiği ve Nefes müzik grubunun son albümlerini mobil formatta sunulduğu Phonsai, ayrıca pratik İngilizce, TOEFL egzersizleri, 2010 Astroloji yorumları ve domuz gribi bilgilendirme gibi uygulamalara da çoktan imza atmış bulunuyor. Phonsai ile gerçekleştirilen tüm uygulamalar şu ana dek 400 bine yakın kişinin cep telefonuna yüklenmiş bulunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın