Yaklaşık 90 ülkede bulunan 9.000 oteliyle dünyanın en büyük otel franchise veren şirketi Wyndham Hotels & Resorts, markaları altındaki tesislerde iş seyahati fırsatlarını çeşitlendirmeye yönelik olarak Wyndham Kolay Rezervasyon adında bir girişim başlattı. Bu yeni girişim çerçevesinde, Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika (EMEA) genelindeki küçük ve orta ölçekli işletmelere, iş amaçlı seyahatleri için yaptıkları rezervasyonlarda yeni kolaylık ve teşvikler sağlanıyor.


Fırsatlardan yararlanmak isteyen her bir işletmenin başvurusu özel olarak değerlendiriliyor ve bu değerlendirme sonucunda işletmeler aşağıdaki fırsatlara erişebiliyor:*


– Doğrudan Wyndham Hotels & Resorts kanalından yapılan rezervasyonlarda mevcut en iyi fiyat üzerinden yüzde 10’dan başlayan indirimler.
– Dünyanın dört bir yanında yer alan ve Wyndham Hotels & Resorts markaları altında faaliyet gösteren 9.000 otel ve sayısız odada konaklama imkanı.
– Rezervasyonu doğrudan Wyndham Hotels & Resorts’tan yapılan uzun süreli konaklamalarda, beş gece ve üzeri için en iyi fiyat üzerinden yüzde 32’ye varan indirim de dahil olmak üzere indirimli tarifeler.


Wyndham Kolay Rezervasyon, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, iş seyahati alanında halihazırda güçlü bir varlığa sahip olan Wyndham Hotels & Resorts’un dünya genelindeki otellerinde rekabetçi tarifeler bulmasını sağlayacak şekilde tasarlandı. Küçük ve orta ölçekli işletmeler, daha esnek olmaları ve yeni talep dengelerine daha hızlı uyum sağlayabilmeleriyle, yurtiçinde daha çok seyahat etme ve Covid-19’un etkileri telafi edilirken ortaya çıkan yeni müşteri segmentlerine cevap verebilme açısından önemli bir potansiyel barındırıyor. Wyndham’ın yeni girişimi, dünya genelinde geniş bir yelpazedeki otellerde indirimli konaklama fırsatları sunarak bu kesimi desteklemeyi amaçlıyor.


Wyndham Hotels & Resorts, 9.000’den fazla oteli bulundan portföyüyle dünyanın dört bir noktasında çok farklı seçenekler sunuyor. Bu seçeneklerden bazılarını aşağıda sizler için derledik:


*Fırsatlardan faydalanmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler, EMEA.corporate@wyndham.com adresi aracılığıyla iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirler.

La Quinta by Wyndham Giresun, Türkiye

İş amaçlı seyahat edenler, çalışma alanı, ücretsiz Wi-Fi gibi pek çok imkan ve Karadeniz’in nefes kesen manzarasını sunan deniz kıyısındaki bu otelden büyük bir keyif alacak. Şehir merkezine yakın bir noktada, Ordu-Giresun Havalimanı’na 35 kilometre mesafede bulunan otelden şehrin belli başlı ziyaret noktalarına kolayca ulaşılabiliyor.

Fiyatlar, kahvaltı ve en iyi fiyat üzerinden yüzde 15 indirim de dahil olmak üzere geceliği 395 TL’den başlıyor.

Ramada Encore by Wyndham Muscat Al-Ghubra, Umman

Umman’ın başkentinde rahat bir konumda bulunan Ramada Encore by Wyndham Muscat Al-Ghubra, şehrin belli başlı cazibe noktalarına kolay erişimin yanı sıra teras havuzu, fitness merkezi, toplantı alanı ve tesis içi restoran gibi imkanlara sahip. Maskat Uluslararası Havalimanı’na 14 kilometre uzaklıkta bulunan otel, iş seyahatleri için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Fiyatlar, en iyi fiyat üzerinden yüzde 15 indirim de dahil olmak üzere geceliği 405 TL’den başlıyor.

Hawthorn Suites by Wyndham Dwarka, Hindistan

Dwarkadhish Tapınağı, Dwarka Plajı ve Gomti Ghat’a birkaç dakikalık bir mesafede, doğayla iç içe bir konumda bulunan otel, çok çeşitli imkanların yanı sıra geniş bir etkinlik alanı barındırıyor. Misafirler, otelin çalışma alanından faydalanabiliyor veya yoga ve meditasyon aktiviteleri vesilesiyle iş ortakları ve meslektaşlarıyla tanışabiliyor.

Fiyatlar, iki kişilik kahvaltılı oda ve en iyi fiyat üzerinden yüzde 15 indirim de dahil olmak üzere geceliği 513 TL’den başlıyor.

Ramada Hotels & Suites by Wyndham Coventry, Birleşik Krallık

Birmingham Havalimanı ve Coventry Tren İstasyonu yakınlarında bulunan bu otel, Coventry Katedrali de dahil olmak üzere pek çok cazibe noktasına kolay erişim sağlıyor. İş amaçlı seyahat edenler, bir yandan odalarında rahat bir şekilde çalışırken, ücretsiz Wi-Fi erişiminden faydalanabiliyor ve bulundukları keyifli ortamın tadını çıkarabiliyor.

Fiyatlar, en iyi fiyat üzerinden yüzde 10 indirim de dahil olmak üzere 641 TL’den başlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın