Kurulduğu günden günümüze düzenli büyüme trendi içinde olan, 2010 yılında internet üzerinden 30 saniyede bir çiçek siparişi alma başarısına ulaşan, günde aldığı yaklaşık 1500 adet sipariş ve 90 kişiye sağladığı istihdam ile Türkiye’nin en büyük online çiçek tedarikçisi olan ciceksepeti.com kurucu Genel Müdürü Emre Aydın, Mayıs ayında İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olan Endeavor Uluslararası Seçim Panelleri?ne katılma ayrıcalığını elde etti.

Etkin Girişimcileri tespit edip destekleyen Endeavor Derneği Türkiye Ofisi tarafından girişimci ruh, iş modeli ve örnek olma potansiyelleri gibi kritirler dikkate alınarak belirlenen Türkiye Girişimci Seçim Süreci kapsamında, Endeavor 2011 Kış Ülke Adayları arasına girme başarısını gösteren ciceksepeti.com kurucu Genel Müdürü Emre Aydın, yeni hedefi ürün gamını genişleterek yurtdışına açılım olarak belirledi.

Endeavor Ülke Adayları arasında yerini alan Emre Aydın, Mayıs ayında Endeavor Uluslararası Seçim Panellerine katılarak Türkiye ve dünyanın önde gelen risk sermaye şirketi temsilcileri, girişimcileri ve iş adamları ile aynı platformda biraraya gelerek ciceksepeti.com markası, sektör liderliği ve faaliyetlerine yönelik bilgileri paylaşacak. Uluslararası seçim panelinde belirlenecek Endeavor Girişimcileri ayrıca yerel ve uluslararası rehber ağının sunduğu, kuruma özel 36 aylık Girişimci Hizmetleri Teknik Destek Programı?ndan faydalanma şansı yakalayacak.

Gelişmekte olan ülkelerde ?etkin girişimcileri? destekleyen Endeavor Derneği, iddialı hedefleri ve güçlü büyüme planları ile nitelikli istihdam ve gelir sağlayan tüm paydaşlarına yüksek katma değer katmayı amaçlayan ve kar amacı gütmeyen, uluslararası bir sivil toplum kuruluşudur.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın