Şef Pelin Dumanlı tarafından Bodrum yerel lezzetleri ile dünya lezzetlerinin buluştuğu deneysel bir alan yaratan Foodrum; verdiği profesyonel aşçılık hizmet ile ilgi odağı oldu.

Bodrum’un ilk ve tek gastronomi merkezi olma özelliği taşıyan Foodrum, Kayalar Mutfak tarafından kurulan kapsamlı ve profesyonel altyapısı, endüstriyel mutfak ve ekipmanları ile eksiksiz bir eğitim vermeyi hedefliyor.

Foodrum, İstanbul Aydın Üniversitesi ile birlikte Bodrum’un ilk  üniversite onaylı Profesyonel Aşçılık Sertifika Programını da başlatarak Bodrum gastronomisine ve turizmine büyük katkı sunuyor. Bu sertifika programıyla her yaştan öğrenciye eğitim imkanı ve sektöre de kalifiye eleman sağlanacak. Foodrum’da Kayalar Mutfak sponsorluğuyla yaratılan endüstriyel mutfakta gerçekleşecek profesyonel eğitimler yanında, sevilen atölye ve workshoplar da yapılacak. Bu eğitici Hobi mutfağında katılımcılara hem keyifli vakit geçirecekleri hem de profesyonel şeften değerli gastronomi bilgileri alacakları bir atmosfer sunulacak.

Açılışı Kayalar Endüstriyel Mutfak Yönetim Kurulu üyesi Nuray Kaya, Şef Pelin Dumanlı, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu tarafından yapılan Foodrum, aynı zamanda imkanları dar ve eğitim almak isteyen öğrencilere de her yıl belli miktarlarda burslar vermeyi hedefliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın