Bir Alcatel-Lucent şirketi olan Motive, Inc.?in ?Home Device Manager? ürünü tarafından yönetilen cihazların sayısı 50 milyonu aştı. Ürün; tedarik, bakım ve destek yeteneklerini bir arada sunuyor.

Bir Alcatel-Lucent şirketi olan ve hem genişbant hem de mobil veri hizmetlerine yönelik müşteri deneyimi yönetimi yazılımları sunan Motive, Inc., ?Home Device Manager? (HDM) ürünüyle yönetilen cihazların sayısının 50 milyonu aştığını duyurdu. 24 ay önce bu sayı 10 milyon idi. Motive, Inc., söz konusu dönemde 25 müşteri kazandı. ?Home Device Manager? (HDM), şu anda dünya çapında 85?ten fazla servis sağlayıcı tarafından kullanılıyor.

?Home Device Manager? (HDM), tedarik, bakım ve destek yeteneklerini tek bir üründe birleştiriyor. Servis sağlayıcılar, cihaz bağımsız tek bir arayüzle, konutlar için şebeke geçitleri, IPTV set üstü cihazları, VoIP adaptörleri, femtocell erişim noktaları ve diğer ev şebekesi cihazları dahil her türlü müşteri tarafı teçhizatını (CPE) yapılandırabiliyor ve yönetebiliyorlar. Ayrıca, bu teçhizatlarda sürüm yükseltmesi de yapabiliyorlar. Böylece, yönetim kolaylaşıyor. Servis sağlayıcılar, son kullanıcılara sunulan deneyimin kalitesinden ödün vermeksizin, bakım ve destek maliyetlerinden önemli oranda tasarruf yapabiliyorlar. Hatta servis kesintileri ve çağrıları azaltılarak müşteri deneyimi daha da iyileştirilebiliyor.

?Home Device Manager? (HDM) ile 10 milyon dolarlık tasarruf yaptı
EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesindeki bir servis sağlayıcı, ?Home Device Manager? (HDM) ürünü sayesinde müşteri destek çağrılarını ve teknisyen maliyetlerini azaltarak yaklaşık 10 milyon dolarlık tasarruf sağladığını belirtti.

Motive, Inc. ayrıca, ?Broadband Forum? ve ?Home Gateway Initiative? gibi telekomünikasyon sektörünün önemli kuruluşlarında öncü roller üstleniyor. Bu konumu Motive, Inc.?e 90?ı aşkın CPE ve çip seti üreticisi ile güçlü ortaklıklar kurma imkanı veriyor. Motive, Inc.?in birlikte çalışabilirlik onay programı ?MotiveSmart? da yeni cihaz özellikleri konusunda servis sağlayıcıların içlerinin rahat olmasını sağlıyor. Aynı zamanda onlara sektördeki üreticilerle birlikte çalışırken daha fazla seçeneğe sahip olma imkanı veriyor. Aktif olarak yönetilen cihaz sayısındaki bu artış, Motive, Inc.?in CPE üreticisinden bağımsız olarak faaliyetlerini sürdürme stratejisini de destekliyor.

Motive, Inc.?in ev cihazlarını yönetme yaklaşımı, yeni nesil genişbant cihaz ve hizmetlerin yönetiminden kaynaklanan karmaşıklık ve riskleri azaltıyor. Bu durum, servis sağlayıcılara daha akıllı, IP tabanlı ve birleşik şebekelerin oluşturduğu bir geleceğe adım atmada yardımcı oluyor. Bu gelecek tablosu, aynı zamanda Alcatel-Lucent?ın ?High Leverage Network? modelini de oluşturuyor. ?Home Device Manager? (HDM), cihaz yönetimini kolaylaştırarak, yüksek hızlı internet erişimi, IPTV ve VoIP çağrıları gibi hizmetlerin daha hızlı sunulmasını sağlıyor. Ayrıca, yeni donanım ve hizmetlerle ilgili aksaklık sürelerini ve teknik sorunları azaltarak, son kullanıcıların yeni hizmetlere gönül rahatlığıyla geçmesini mümkün kılıyor.

Servis sağlayıcılar, ev cihazlarına başarıyla hizmet verebilecekler. Böylece, son kullanıcılara yönelik deneyim kalitesini artıracak yeni yetenekler sunarak kendilerini pazarda farklılaştırabilecek ve tamamen birleşik yapıda bir ?High Leverage Network? mimarisine geçebilecekler.

Motive, Inc. Ürün Birimi Genel Müdürü David Stevenson, konu hakkında şunları söylüyor: ?50 milyon cihazın üzerine çıkmak, sektörde bir ilk olup, ?Home Device Manager?ın (HDM) gücünü ve müşteri ilişkilerimizin kalitesini gösteriyor. Servis sağlayıcılar, bizim yardımımızla, ev cihazlarına başarılı bir biçimde hizmet götürebiliyor ve son kullanıcı deneyiminin kalitesini artıracak yeni yetenekler sunarak kendilerini pazarda farklılaştırabiliyorlar.?


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın