Dünyanın en saygın ekonomi dergilerinden Fortune, her yıl olduğu gibi bu sene de Türkiye’nin “40 Yaş Altı 40” listesini belirledi. Türkiye’nin en önemli kurum ve kuruluşlarından destek alınarak hazırlanan listede, Samsun’un gurur markası Ulusoy Un’un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi un sektörüne getirdiği inovatif bakış açısıyla “Gıda” alanında listeye giren 2 isimden biri oldu. 

Ulusoy Un, başarılarıyla Samsun’un Türkiye ekonomisindeki yerini güçlendirmeye ve Samsun’u uluslararası arenaya taşımaya devam ediyor. Her sene Türkiye’nin en önemli kurum ve kuruluşları tarafından kendi sektöründe en iyi firmalar listesinde yerini alan Ulusoy Un, 2019 yılında da başarılarını taçlandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ekonomist dergisi tarafından “40 Yaş Altı 40 Genç CEO” listesinde en genç 4. CEO seçilen Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, bu kez de Fortune dergisi tarafından “40 Yaş Altı 40” listesinde yerini aldı. 5 yıldır sıralamaya giren ve bu sene de gıda alanında listeye giren 2 isimden biri olan Eren Günhan Ulusoy, Türkiye’de ilk kez bir un firmasının borsada işlem görmesini sağlaması, Ulusoy Un’un dünyanın en büyük 10 tarım firmasından biri olmayı sağlayacak adımları atması ve şirketin cirosunu 11 yılda 29 kat arttırarak 2 milyar 900 milyon TL’ye ulaştırması nedeniyle listedeki yerini korudu.  Liste için Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşlarından destek alındı. Liste oluşturulurken güç, etki, inovasyon ve şöhret, güçlü işler kurmuş, kendi alanlarında devasa etkiler yaratmış firmalar baz alındı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın