23-26 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı, Türkiye’de önemle takip edilen ve hem ambalaj hem de özellikle cam ambalaj sektörü için yüksek değer taşıyan fuarlar arasında yer almaktadır. TÜYAP Fuar ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşecek organizasyonda Gürallar Cam Ambalaj da 5. salonda kuracağı standı ile iş ortakları olarak benimsediği tüm müşterilerini ve fuar ziyaretçilerini ağırlayacak. Gürallar Cam Ambalaj, hem yerel hem de global düzeyde marka bilinirliği yüksek gıda ve içecek firmalarını fuar süreci boyunca alanında uzman çalışanları ve yöneticileri ile ağırlamayı planlıyor.

Her sene uluslararası boyutta ses getiren fuarda GCA, yeni projeler hakkında görüşmeler düzenlerken, aynı zamanda cam ambalaj imalat proseslerini ve teknoloji ve inovasyona verdiği önemi ziyaretçilerine aktaracak. Ar-Ge yatırımlarını, teknolojik gelişmeleri, cam ambalaj endüstrisini her zaman yakından takip eden GCA; dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olarak kabul edilen Red Dot Tasarım Yarışması’nda, Mai Dubai şişesi ile 2019’da ikinci kez yılın tasarım ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’yi Avrupa Cam Ambalaj Üreticileri Federasyonu (FEVE) bünyesinde temsil eden; ürettiği tüm cam ambalaj ürünlerine kalite ve değeri yansıtan GCA’nın bu yıl fuarda ağırlayacağı ziyaretçi sayısının geçen yıla oranla daha da fazla olacağı öngörülüyor. Flint (transparan) cam şişe ve cam kavanoz üretimi gerçekleştiren GCA, bu yıl da cam ambalajlarının, iş ortağı markalarına sağladığı premiumalgıyı ön plana çıkararak, yüksek kalite standartlarında ziyaretçilerine sunmayı hedefliyor. Camın %100 ve sonsuz kez geri dönüştürülebilirliğini her fırsatta vurgulayan GCA, cam ambalajın çevre dostu ve sürdürülebilir bir ambalaj malzemesi olduğu konusunda tüm ziyaretçilerinde farkındalığı artırmayı hedeflemektedir.

Ambalaj ürünleri, gıda işleme, ambalaj makine ve ekipmanlarının bir arada sergileneceği 25. İstanbul Avrasya Ambalaj Fuarı’nda bu yıl 43 ülkeden 1.217’den fazla firmanın yer alması ve fuara 60.000’i aşkın nitelikli ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. 25. Avrasya Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı; 23 – 26 Ekim 2019 tarihleri arasında, İstanbul TÜYAP Fuar ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

GÜRALLAR CAM AMBALAJ

Temelini 2015 yılında atan Gürallar Cam Ambalaj (GCA), Gürallar Grubu’nun LAV markasıyla 25 yılı aşkın sürede sofra camı üretiminden edindiği birikim ve deneyimini cam ambalaj sektöründe de yenilikçi bir yaklaşımla hayata geçirmeyedevam ediyor. GCA, sadece ülkemizde değil dünya çapında da önemli başarılara imza atarak uluslararası arenada cam ambalaj sektöründe öncelikli olarak tercih edilen oyunculardan biri olma hedefine hızla yaklaşıyor.

Gürallar Cam Ambalaj dört yıl gibi kısa bir sürede, AR-GE alanında gerçekleştirdiği etkin ve sürdürülebilir çalışmalarıyla ülkemizdeki cam ambalaj sektörünü ileriye taşıyacak projeleri başarıyla yürütüyor. Kaliteli ve güvenli üretim gerçekleştirmenin dışında, çevreye ve insana saygıyı daima ön planda tutmayı, birliktelik oluşturduğu müşterilerini “İş Ortağı” olarak kabul ederek müşterilerine ve ülke ekonomisine değer katmayı görev edinerek faaliyetlerini sürdürüyor.

Tasarımdan satış ve pazarlama faaliyetlerine kadar tüm süreçlerinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve BRC/IoP Ürün Güvenliği Yönetim Sistemleri’ne uygun çalışan Gürallar Cam Ambalaj; çevreye saygılı üretimi önemseyen, geri dönüşüm konusuna büyük hassasiyetle yaklaşan, doğayı korumak adına çeşitli projeler üreten ve uluslararası boyutta yürütülen projelere destek veren, ülkemizdeki cam ambalaj sektörüne yeni bir soluk getiren bir cam ambalaj üreticisidir.

Üretim proseslerinden, kalite kontrol ve paketleme proseslerine kadar her aşamada en son teknolojinin kullanıldığı üretim tesisinde, tüm işlemler otomasyon sistemleri ile yürütülüyor. Daima ileriyi gören ve geleceğe yatırım yapan Gürallar Cam Ambalaj’ın üretim tesisinin altyapısı, birden çok cam üretim fırını ile üretim yapılabilecek şekilde tasarlanmıştır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın