KOBİ’lerin dijitalleşmesini desteklemek amacıyla, Türkiye Teknoloji Buluşmaları’na katılan iPara Satış Direktör Özgür Gerçek katılımcılara, Türkiye’nin ilk online ödeme hizmet sağlayıcısı iPara’yı anlattı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Vodafone iş birliğinde düzenlenen, “KOBİ’ler için Dijital Dönüşüm, E-ticaret ve E-ihracat” temasıyla gerçekleştirilen etkinliğin 6’incisinde Gerçek, Merter Özdemir’in moderatörlüğünde düzenlenen, Eticaret Merkezi Genel Müdürü Mehmet Erdemi ve Oplog İş Geliştirme Uzmanı Gizem Aygün ile birlikte “E-Ticarette Lojistik ve Ödeme Sistemleri Entegrasyonları” panelinde yer aldı.

Gerçek konuşmasında, “iPara olarak online satış süreçlerini kolaylaştıran ödeme çözümlerimizle, şirketleri dijital dünyada bir adım ileri taşıyoruz. Gider yönetiminde sunduğumuz çözümlerimiz, artan vadeyle azalan ve uygun komisyon oranlarımız ile müşterilerimizin yanında oluyoruz.

Grup şirketlerimizle birlikte finansal ekosistemi tüm yönleriyle ele alarak, birbirini besleyen, geliştiren bir yapıda hizmet veriyoruz. iPara üye işyerlerimiz bir milyona yakın aktif ininal kullanıcımıza özel kampanyalar düzenleyebiliyor. Biz de bu kampanyalara pazarlama desteği veriyoruz. Bu sayede bireyler indirimli alışveriş yaparken, iPara üye iş yerleri ise hacimlerini büyütme fırsatı yakalıyor. Böylelikle hem bizimle çalışan paydaşlarımıza hem de bireysel kullanıcılarımıza fayda sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın, Trabzon, Antalya, Gaziantep, Balıkesir ve Eskişehir’in ardından altıncı etkinliği, TOBB’un himayesinde,  Vodafone ve Akbank ana sponsorluğunda, Adana Ticaret Borsası, Adana Ticaret Odası ve Adana Sanayi Odası ev sahipliğinde, Adana’da gerçekleştirildi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın