İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Stelrad Radiators Group’un (SRG) Türkiye’deki iştiraki olan Termo Teknik, İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi premix yoğuşmalı kombisi LOGIC alan bayilerini Sırbistan’ın tarihi Başkenti Belgrad’a götürdü. Bayilerin her biri ayrıca 1.500 TL’lik akaryakıt hediyesi kazandı.

Avrupa’nın en eski yerleşim alanlarından birisi olan, Tuna ve Sava nehirlerinin bulunduğu platoda konumlanan; Roma, Osmanlı, Avrupa, Sırp mimarisinin nadide eserlerine ev sahipliği yapan tarih ve doğa kenti Belgrad’da unutulmaz anlar yaşayan Termo Teknik bayileri, şehrin en önemli merkezlerini, mimari yapılarını görme, Tuna ve Sava Nehirleri’nde tekne gezisi yapma fırsatı buldu.

Osmanlı İmparatorluğu tarafından 371 yıl yönetilen ve İmparatorluğun Avrupa’ya açılan kapısı olan Belgrad’ı 8-10 mart tarihleri arasında ziyaret eden Termo Teknik bayileri gezinin birinci günü: Prens Mihailo Caddesi ve heykeli, Cumhuriyet Meydanı, Kalemeydanı, Taş Meydan, Terazi Meydanı, İstanbul Kapısı, Sokullu Mehmet Paşa Çesmesi, Aziz Sava Kilisesi, Kızılyıldız ve Partizan futbol takımlarının stadyumlarını gördü.

İkinci gün ise, dünyaca ünlü Sırp bilim insanı Nicola Tesla adına inşa edilen müzeyi ziyaret eden bayiler, Tuna ve Sava nehirlerinde canlı müzik eşliğinde tekne gezisi yaptılar.

LOGIC kombi hakkında

İngiltere’de IDEAL Boilers üretim tesislerinde 110 yıllık tecrübe ve 6 Sigma ile üretilen; yüzde 109’a varan enerji verimliliğine sahip olan, 26/35 ve 31/35 LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombiler sınıfının en yüksek enerji verimliliği ve kompakt boyutlarına sahip kombileri olarak biliniyor. 

İngiltere’de bir milyon adetten fazla kullanıma sahip; Türkiye’de ise 2 farklı kapasitede 2011 ve 2015 yıllarında piyasaya sunulan ve kısa zamanda son kullanıcının beğenisini kazanan LOGIC Yoğuşmalı Kombiler, aynı anda iki muslukta yeterli sıcak su sağlayabilen, yüksek performanslı, tasarruflu, az yer kaplayan ve sessiz çalışan yapıları ile dikkat çekiyor.

Aynı anda iki muslukta sıcak su

LOGIC Kombi, her iki kapasite seçeneğinde de sahip olduğu paslanmaz çelik plakalı eşanjör ile ısıtma ihtiyacını karşılarken, herhangi ilave bir ekipmana ihtiyaç duymadan dakikada yaklaşık 20 litre sıcak su verebiliyor. LOGIC kombiyi Türkiye’nin ideal kombisi yapan bu özellik ile çift banyolu büyük konutlarda dahi konfor sağlanabiliyor. Mutfakta ve iki banyoda aynı anda sorunsuz kullanıma yetecek kadar yüksek sıcak su kapasitesine sahip bulunuyor.

LOGIC 26/35 Yoğuşmalı Kombiler (****) yıldız enerji verimine göre sınıfının en yüksek enerji verimliliğine sahip. Aynı zamanda en düşük atık gaz seviyesi olan Sınıf 5 NOx sınıfı ile çevreci özellikleri bulunuyor.

31/35 kW kapasitesi ile 2015 Mart ayında tüketicilere sunulan LOGIC 31/35’in ise yüzde 24 modülasyon oranı benzerlerinden çok daha başarılı. Modülasyon oranı, kombinizin kendisini ısı ihtiyacınıza göre minimum yakıt tüketecek şekilde ayarlamasını ve böylece gereksiz yakıt sarfiyatını önlemesini sağlıyor.

Kompakt ölçüler sayesinde her eve kolay montaj

LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi; 70 cm boyu, 39.5 cm eni ve sadece 27.8 cm’lik derinliği ile emsallerine kıyasla dar alanlarda bile yüksek ısıtma kapasitesi ihtiyaçlarında en doğru çözümü sağlıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın