2015 – 2019 iş planının 4. yılına giren Bereket Döner, yoluna güçlü ve emin adımlarla devam ediyor. Şirket bir yandan Franchise ağını yeni yatırımcılarla büyütürken diğer yandan da mevcut franchise’larına desteğini aralıksız sürdürüyor. Yeni yıla yüzde 50’nin üzerinde büyüme hedefiyle giren Bereket Döner,  2018 yılı boyunca franchise’larından yüzde 1 olarak uyguladığı reklam katılım payını almayacak.

Sunduğu alternatif konseptler ve avantajlar ile de yeni yatırımcılara da  ayrıca “Bereketli kazanç” kapısını aralıyor olacak.

Bereket Döner bu destek programı kapsamında mevcut franchise’larından 2. şubesini açanlara, ilk ürün siparişindeki dönerlerini ücretsiz olarak hediye edecek. Mevcut yatırımcısını güçlendirme ve büyütme hedefiyle yine bu kapsamda 3. şubesini açanlardan ise Franchise Bedeli almayarak yeni şube açılışlarına da yine tam destek verecek.

SEKTÖRDE BİR İLK:  KRİTERLERİ YERİNE GETİRENE REKLAM DESTEĞİ ÖDENECEK

Bereket Döner, franchise’larına bir jest daha yaparak  sektörde yine bir ilki gerçekleştiriyor. Daha önce örneğine rastlanmayan bu uygulama ile şirket sektörde ezber bozan bir ilke imza atmış oldu.

Belirlenenen kriterleri gerçekleştiren şubeler reklam desteği alacak. Bu kriterler aylık olarak değerlendirilecek ve kriterlerin yakalandığı ayın cirosunun %1’i kadar ilgili şubeye destek ödemesi yapılacak. Makul oranlarda büyüme Hedefleri olarak belirlenen bu kriterleri gerçekleştiren şubelerine, o ayki cirolarının yüzde 1’i kadar ödeme yapacak. Konuyla ilgili olarak görüşünü aldığımız şirket CEO’su Nezif Emek Şunları paylaştı: “Bereket Döner olarak sektördeki öncülüğümüzü ve liderliğimizi emin adımlarla sürdürüyoruz. Franchise sistemimizin güçlü altyapısını geliştirmek ve yatırımcılarını mutlu edip motivasyonlarını arttırmak ve daha güçlü hale getirmek amacıyla bu uygulamamızla sektörde bir yine ilke imza atıyoruz. Artık Bereket Döner yatırımcıları, franchise sisteminin olmazsa olmaz unsurlarından biri olan reklam katılım payı ödemek yerine, belli kriterleri gerçekleştirmesi halinde, 2018 yılında reklam katılım payı alır hale gelmiş oldular.” dedi. Konuyla ilgili yatırımcılardan çok olumlu geri dönüş aldıklarını belirten Emek, Ocak ayının başarılı şubelerinin ödemelerinin yapıldığını ifade etti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın