Panasonic Avrupa’nın sağlamlaştırılmış el cihazı sektöründe büyümesini hızlandırmak için küresel teknoloji sağlayıcısı ScanSource ile anlaştı. ScanSource ile Panasonic, Amerika’da uzun zamandır birlikte çalışıyor. ScanSource, Avrupa’nın sağlamlaştırılmış notebook ve tablet pazarında lider olmak isteyen Panasonic’in sağlamlaştırılmış el cihazı sektörüne yönelik işlerini desteklemek için köklü deneyimini hizmete sunacak.

Panasonic, ScanSource anlaşmasının yanı sıra sektördeki katma değerli bayileri desteklemek ve teşvik etmek için tasarlanan Edge adlı özel el cihazı kanal programını da başlatacak. Edge programı, bayilere nitelik kriterlerini sağlamış olmanın karşılığı olarak özel teknik destek, pazarlama ve satış desteği sunacak.

“Sağlamlaştırılmış ürün yelpazemizin neredeyse üçte birini el cihazı pazarına yönlendirmemiz ve ScanSource ile olan anlaşmamız bu sektöre gösterdiğimiz bağlılığın altını çizmektedir” diyen Panasonic Corporation Mobil Çözümler, Avrupa Bölgesi Bağlantılı Çözümlerden sorumlu Yönetici Direktör Kevin Jones sözlerine şöyle devam ediyor: “Bu alanda lider olan ScanSource, ek program ve hizmetlere erişimin yanı sıra bilgi ve uzmanlık zenginliğini de beraberinde getirmektedir. Panasonic Toughbook’un Bağımsız Yazılım Tedarikçisi programıyla uyumlu olarak ScanSource, farklı sanayi sektörlerine odaklanan güçlendirilmiş sektör çözümlerini sunmaktadır. Birlikte, doğru el cihazı donanımının, işletme uygulamalarının ve sektör fark etmeksizin Avrupa’nın neresinde olursa olsun her kuruluşa desteğin birleşimini sunabiliriz.”

Avrupa’daki ScanSource POS and Barcode’un Tedarikçi Yönetimi Başkan Yardımcısı Marcus Ollenbuttel ise “Panasonic, sağlamlaştırılmış Toughbook notebook ve Toughpad tablet pazarında olağanüstü bir tecrübe ve saygınlığa sahip. Panasonic, sağlamlaştırılmış el cihazı sektöründeki pozisyonunu daha da geliştirmeye odaklandığı için mutluluk duyuyoruz. Biz de derin uzmanlığımızı uluslararası kanal partner ağımızla birleştirerek Panasonic’e bayilerinin son kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için yardımcı olacağız” dedi.

VDC Research, Panasonic’in sağlamlaştırılmış el cihazı sektöründeki yıllık büyümesinin %176 olduğunu raporladı. Arkasındaki benzersiz açılı barkod okuyucusuyla tekrarlanan zorlamalara karşı koruyucu ve kullanıcının üretkenliğini geliştiren Panasonic Toughpad FZ-F1 ve FZ-N1 tabletleri gibi cihazlar halihazırda ulaşım, lojistik, perakendecilik ve imalat sektörlerinde epey ses getirmeye başladı.

ScanSource, 65’ten fazla ülkeye nakliyesi, uzmanlaşmış teknoloji ekipleri, yedi yirmi dört çevrimiçi sipariş imkânı ve kanal partnerleri için birçok katma değerli hizmet sunan öncü küresel teknoloji ürünleri ve çözümleri sağlayıcısıdır.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın