“Made in Azerbaijan” markasının tanınmasını hedef alan ilk “Marketinq Sammiti” (Pazarlama Zirvesi) AzMarketing LLC organizatörlüğünde, 23 Aralık 2017 tarihinde Bakü’de gerçekleştirilecek. Zirve, global pazarlama ile lokal pazarlamayı sentezleyerek global bir etki yaratmak, devletin stratejik yol haritasının ana hatlarına uygun bir biçimde “Made in Azerbaijan” markasının yapılandırılmasını amaçlıyor. Zirvede Azerbaycan ve Türkiye’den katılacak konuşmacılar, hayatın içinden, yaşanmış vakalarle görüşlerini açıklayacak.

iLK PROJE OLARAK TARİHE GEÇECEK

Alanlarında uzman 6 konuşmacının görüşlerini dillendirecekleri zirveye 200’ün üzerinde katılımcı bekleniyor. Made in Azerbaijan konulu pazarlama zirvesi “Marketinq Sammiti” Azerbaycan`da pazarlama sektöründe devletin ihraç politikalarına, stratejik yol haritasına yönelik ilk proje olarak tarihe geçecek. Zirvenin ilerleyen yıllarda da aynı doğrultuda sürdürülmesi amaçlanıyor.

İhraç politikalarının doğru stratejiyle planlanmasının yapılması, markalama siyasetinin düzgün kurulması gibi güncel konular ortaya çıkarmanın önemine değinen  organizasyon yetkilileri, “İhraç potansiyelini doğru kullanıp, devletin yaratmış olduğu imkan ve koşullardan doğru yararlanarak ve yabancı pazarlarda sağlam konumlanmak günümüzde her girişimci için şart” görüşünü dile getirdiler.

SEÇKİN FİRMALAR DESTEKLİYOR

Etkinliğin ilerleyen yıllarda Azerbaycan`daki iş ortamlarında markalaşma, markalama politikaları ve pazarlama iletişimi yönünde sinerji oluşturarak ulusal ekonomik kalkınmaya katkı yapacağını ümit ettiklerini belirten organizasyon yetkilileri, uluslararası organizasyona Azerbaycan`dan “AzPromo”, “YelloAd”, “Vitam”, “Comunical”, “Wplus vip service”, “BrandmapAz”, “AzDigital”, Türkiye tarafından “Brandmap”, “Brand Suite İstanbul”, “Orient Dünya” Poligrafi gibi şirketler destek verdiğini belirttiler. 

Zirve hakkında geniş bilgi almak için, www.marketingsummit.az sitesinden ve https://www.facebook.com/marketinqsammit/ linkindeki facebook sayfaları ziyaret edilebilir.

 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın