2010 yılında dünyaya damgası vuran ve klasik ticarete karşı önemini daha çok hissettiren e-ticaret, satıcı ve alıcı yetiştirme politikaları, stratejik savaşlar ve bu alana yönelik olarak ülkelerin bütçelerinden ayırdıkları hatırı sayılır oranlara ulaşan rakamlar, e-ticareti bireysel, kurumsal ve ülke ekonomisi açısından kritik öneme kavuşturmuştur. Gençler E-Ticaret’e Atılıyor! 2010 Konferansı bu eksendeki soru ve sorunlara çözüm ve çözüm önerileri sunmayı hedeflemektedir.

Türkiye?de E-Ticaret ve açılımları konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmayı, bilgi ve bilinç düzeyini yükseltmeyi hedefleyen ve yılda bir defa yapılan bir konferans olan Gençler E-Ticarete Atılıyor! 2010’un açılışı bu yıl Sürpriz Konuşmacılar tarafından gerçekleştirilecektir.

Bu yıl iki günlük bir program olarak dizayn edilmiş Gençler E-Ticarete Atılıyor! 2010 Konferansının ilk gününde; İnternet’in Geleceği, E-Ticaret Nedir?,E-Ticaret’in Türleri, E-Ticaret İle Geleneksel Ticaret Arasındaki Farklar, E-Ticaret- E-Dış Ticaret ve Uluslararası Ticaret, E-Ticarette Pazarlama ve Marka Oluşturma, E-Ticaret Çözümlemelerinin Arkaplanı, konularında spesifik sunumlar ve tartışmalar yapılacaktır.

E-Ticaret’in açılımları niteliğinde olan konular ise panel formatında alanında uzman teknik uzmanlar, kurucular, geliştiriciler ve hukukçular tarafından irdelenecektir. Devletlere ve bireylere yönelen E-Ticaret Tehditlerine karşı, diğer ülkelerde ve Türkiye?deki uygulama örnekleri ele alınacaktır.

Konferansın ikinci gününde, E-Ticarette Teknik Alt Yapı, E-Ticarette Yapay Zeka, E-Ticarette Tasarım, E-Ticarette Satış Süreci, E-Ticarette Güvenlik, E-Ticarette Hukuki Alt Yapı, İnternet Şirketleri, Yasal Gereklilikler, Mali Boyut, Özgüven ve Girişimcilik konuları değerlendirilecektir.

Gençler E-Ticaret’e Atılıyor, E-Ticaret uzmanlarının, proje fikri olanların, E-Ticarete meraklı olan herkesin, bilişim teknolojisi hukukçuları başta olmak üzere tüm hukukçuların, ticaret ile uğraşanların ve bireylerin katılması gereken bir etkinliktir.

İstanbul Aydın Üniversitesi E-Ticaret Kulübü ve İstanbul Bilgi Üniversitesi E-Ticaret Kulüpleri, tarafından ortaklaşa düzenlenen Gençler E-Ticaret’e Atılıyor Konferansı 18-19 Aralık 2010 tarihlerinde; İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Kampüsü?nde gerçekleştirilecektir.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın