Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Yaklaşık 1.5 yıl önce İstanbul’da kurulan Tana Travel, kısa sürede büyüme göstererek uluslararası arenada varlığını güçlendirme yolunda önemli adımlar atıyor. Şirket, Türkiye merkezli operasyonlarını genişletmek amacıyla Dubai ve Macaristan’da yeni ofisler açmaya hazırlanıyor.

Tana Travel İş Geliştirme Müdürü Mine Işık, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Şirket olarak hızla gelişiyoruz ve yeni pazarlara açılmak için büyük bir potansiyel görüyoruz. Kısa sürede Dubai ve ardından 2025 yılının ilk çeyreğinde Macaristan’daki ofislerimiz ile uluslararası ağımızı genişleterek, müşteri portföyümüzü daha da büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

Gelişerek büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz!

Yeni ofis açılışlarının, şirketin global turizm sektöründe daha fazla tanınmasına katkı sağlayacağını belirten Işık, “Hedefimiz, kaliteli hizmet anlayışımızı ve deneyimimizi dünya çapında daha fazla destinasyona taşımak. Gelişerek büyüme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 1.5 yıl önce başladığımız İstanbul kontratlarımızın haricinde, Antalya kontratlarımız, Kapadokya, Bursa, Trabzon gibi yerlerin kontratlarını ekleyerek özellikle başta Avrupa olmak üzere Japonya ve Çin’den misafirleri Türkiye’ye, İstanbul’a getiriyoruz. Tana Travel olarak B2B olarak çalışıyoruz. Acentemizin ilk kuruluşunun altı ayında 30 bin geceleme, daha sonra takip aylarda günümüze kadar gecelemelerimizin sayısı 150 bini buldu. Tana’nın anlamı çok gülen anlamına geliyor. Şu an için 17 kişi olan ekibimizde çoğunluğu kadın yöneticilerden oluşan bir ekibiz. 2025 yılı için ekibimizin sayısını artırarak 55 kişi olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Tana TRAVEL, uluslararası genişleme planları ile birlikte turizm sektöründe yenilikçi ve dinamik yapısıyla adından söz ettirmeye devam edecek.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın