Çevreye ve topluma karşı sorumluluk bilinciyle hareket eden Hilton Istanbul Maslak, sosyal sorumluluk projeleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile altı yıldır süren iş birliğine ve desteğe devam eden otel, bu yıl 3 Kasım Pazar günü 46. kez yapılacak Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’nda TOFD için koşacak.

Tüm faaliyetlerinde sorumlu turizmi teşvik etmeyi amaç edinen Hilton Istanbul Maslak, her bir çalışanını ilk günden itibaren bir birey olarak sosyal sorumluluklarının bilincinde olması için çaba sarf ediyor. Ekip üyelerini çeşitli eğitimler ve sosyal sorumluluk projeleriyle bilinçlendirmeyi ilke edinen otel yönetimi, sadece otel içerisinde değil hayatın her safhasında fark yaratacak adımlar atıyor. 12 gönüllü otel çalışanından oluşan Hilton Istanbul Maslak Koşu Takımı, bu yıl İstanbul Maratonu’nda adımlarını yine iyilik için atacak. 

Dünyada sadece yardımseverlik koşusu için yapılmış ilk dijital kaynak yaratma platformu “İyilik Peşinde Koş Platformu” iş birliğiyle koşacak olan Hilton Istanbul Maslak Koşu Takımı’na https://ipk.adimadim.org/ adresinden yapılacak tüm bağışlar Türkiye Omurilik Felçliler Derneği’ne katkı sağlayacak.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın