Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker,  Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’na Soundcore kategori markasıyla teknoloji sponsoru olarak destek veriyor. Dünyanın kıtalararası tek maratonu olan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’nda, Anker’in gelişmiş ses sistemleri koşuculara motivasyon sağlayacak ve etkinliğin enerjisini yükseltecek. 

Yeni ve gelişmiş teknolojilerle müşterilerin yaşamlarının her anına konfor ve değer katan Anker Soundcore, Spor İstanbul ve Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nda da teknolojik çözümleriyle maratonun keyfine ortak olarak, koşucuların yanlarında olmayı hedefliyor. Anker Soundcore kategori markasının teknoloji sponsorluğunda 3 Kasım’da gerçekleşecek 46. Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’nda,   Anker Soundcore ses sistemleri müziğin gücüyle koşucuların motivasyonunu artıracak.

“Spor ve teknolojiyi bir araya getirmekten gurur duyuyoruz”

Anker Türkiye, Yunanistan ve Orta Asya Ülke Müdürü Cem Bodur, sponsorluğa dair şu açıklamalarda bulundu: “Anker olarak, sporun toplumları bir araya getirme gücüne ve bireylerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunma potansiyeline gönülden inanıyoruz. Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’na bu yıl da teknoloji sponsoru olarak katkıda bulunarak sporseverlerin maraton deneyimlerine değer katmak istiyoruz. Maratonun enerjisine, Soundcore markamızın yüksek performanslı ses çözümleriyle katkıda bulunmak bizim için büyük bir gurur. Anker olarak, teknoloji ve sporun buluştuğu her anı desteklemeye ve bu birlikteliğin bir parçası olmaya devam edeceğiz.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın