Canon Eurasia, çalışanlarına sunduğu kapsayıcı, iş-özel yaşam dengesine ve kişisel esenliğe önem veren, çeşitliliği destekleyen çalışma ortamı ile Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde yerini aldı! Toptalent tarafından insan kaynakları yönetimi, çalışan memnuniyeti ve yetenek geliştirme alanlarındaki üstün başarılarıyla öne çıkan şirketlerin ödüllendirildiği listede; kurum kültürünü, çalışan bağlılığını ve insan kaynakları süreçlerinin gücünü yansıtan Canon, çalışan memnuniyetini daha da artırmak için var gücüyle çalışıyor.

Küresel iş dünyasında hızla değişen çalışma koşulları ve çalışan beklentileri, kurumların iş yerinde sağladığı değerlerin her zamankinden daha önemli hale gelmesine neden oluyor. Şirketlerin başarılı sayılabilmesinin finansal sonuçların ötesinde çalışan memnuniyeti ve gelişim fırsatları gibi unsurlara da bağlı olduğunun bilinciyle Canon, iş yerinde benimsediği yaklaşımla 2024 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine dahil oldu. 

Canon, “ortak fayda için birlikte çalışmak ve yaşamak” anlamına gelen Kyosei felsefesi doğrultusunda çalışanlarının refahına ve iş yerinde kapsayıcı bir kültür oluşturmaya büyük önem veriyor. Çalışan memnuniyetini üst seviyede tutan insan kaynakları uygulamaları, sosyal etkinlikler, sağlık ve esenlik programları ile herkesin kendini değerli hissettiği, güven dolu bir çalışma ortamını benimseyen Canon’un bu başarısının arkasında ayrıca tüm çalışanlarına eşit fırsatlar sunma ve onların kariyer yolculuklarına güçlü bir destek sağlama vizyonu yer alıyor.

Özellikle kadın çalışanlara yönelik geliştirdiği programlarla Canon, iş dünyasında cinsiyet eşitliğini sağlamaya yönelik önemli adımlar atıyor. Kadınların liderlik rollerine erişimini destekleyerek bireysel başarıları teşvik ediyor ve iş yerinde daha kapsayıcı bir kültür yaratıyor. Canon, bu değerlerle iş gücünün motivasyonunu ve bağlılığını artırırken, aynı zamanda şirketin başarısına da katkı sağlamaya devam ediyor.

Canon Eurasia Ülke Direktörü Alexandre Emeryk; “Çalışanlarımızı en büyük gücümüz olarak benimsiyor; onların refahı ve iş memnuniyetinin başarımızın anahtarı olduğunu düşünüyoruz. İnsan kaynakları yönetimi, çalışan memnuniyeti ve yetenek geliştirme alanlarındaki üstün başarılarıyla öne çıkan şirketlerin seçildiği 2024 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde yer almamız çalışmalarımızın hepimizi mutlu eden bir yansıması oldu. Bu başarıyı hep birlikte daha yüksek hedeflere ulaşmak için bir motivasyon ve ilham kaynağı olarak görüyoruz” dedi.  

Canon Eurasia İnsan Kaynakları Direktörü Tuğba Umur; “Canon Eurasia olarak insan kaynakları stratejilerimizi finansal esenlik, psikolojik destek, iş-yaşam dengesi, sağlık ve güvenlik olmak üzere beş ana başlıkta ele alıyoruz. Şirket içerisinde aldığımız tüm kararları ve yaptığımız tüm etkinlikleri bu beş ana başlık altında gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. İş-yaşam dengesini destekleyen izin türlerimiz, hibrit ve uzaktan çalışma modelimiz, rekabetçi yan haklarımız, çalışan kulüplerimiz gibi uygulamalarımızla çalışanlarımızın her zaman yanında oluyoruz. Çalışan esenliğinin Canon için vazgeçilmez bir parçası olması da bize bu başarıyı getirdi. Birlikte çok daha nicelerini başaracağımıza inancımız sonsuz” dedi. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın