Chery, Yeşil Yaşam Etkinliği’nde 8. Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon’u Ağırladı

Teknolojik inovasyon yoluyla çevre dostu akıllı mobiliteyi destekleyen Chery, düzenlediği Yeşil Yaşam Etkinliği’nde Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon’u ağırladı. Ban, etkinlik sırasında Chery Tiggo 9 PHEV’in gelişmiş sürüş becerilerini överken Chery’nin yeni enerji araçları alanındaki yenilikçi uygulamalarını da övdü. Ayrıca, çevre dostu geçişi daha ileriye taşımak ve düşük karbonlu […]

ODE Yalıtım, inovasyon merkezinde her pazarın ihtiyacına cevap veren ürünler geliştiriyor

Ürün geliştirirken, faaliyet gösterdiği ülkelerdeki ihtiyaç ve talepleri göz önünde bulunduran ve cirosunun yüzde 3’ünü Ar-Ge ve dijitalleşmeye ayıran ODE Yalıtım, bugün 6 kıtada 75 ülkeye ihracat yapıyor. Global oyuncu olabilmek için farklı talep ve ihtiyaçları karşılamak zorunda olduklarını belirten ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turan, bu yaklaşımla kurdukları Greentech Ar-Ge şirketinde yenilikçi çalışmalara imza attıklarını söylüyor.

 Kadınların yüzde 45’i meme kanseri belirtilerini fark etme konusunda kendine güveniyor

Küresel güzellik markası Avon, kadınların meme sağlığı konusunda özgüven eksikliğini fark ederek başlattığı The Boob Census Araştırması’nın 2024 sonuçlarını açıkladı. 7 ülkeden 7.000’den fazla katılımcıyla yapılan araştırmada, kadınların yüzde 45’i meme kanserinin belirtilerini fark etme konusunda kendilerini güvende hissederken, yüzde 23’ü meme sağlıklarıyla ilgili hiç konuşmuyor.

Mısır Antalya Turizm Fuarı’nda tarihi hazineleri ile parlıyor

Mısır’ın hazineleri, dünyanın dört bir yanından temsilcilerin seyahat sektörünü tanıtmak üzere bir araya geldiği Antalya Turizm Fuarı’nda gururla sergileniyor. İstanbul’dan Kahire’ye yapılan direkt uçuşlarla Mısır’ın canlı başkenti, ortak tarihi ve Mısır kültürünün zenginliğini keşfetmek isteyen Türkiyeli gezginler için cazip bir destinasyon haline geldi.