EMEA bölgesinin en büyük yaratıcılık, iletişim ve iş dünyası festivali Brand Week Istanbul, yaratıcı dünyanın liderlerini bu sene “Bir Tarihin Başlangıcı” temasıyla 4-8 Kasım tarihlerinde bir araya getiriyor. Dünyanın önde gelen ekomonistlerinden MIT Profesörü Daron Acemoğlu, bugüne kadar Lady Gaga, Usher ve Barack Obama gibi isimlerin stratejilerini yöneten VICE Media Başkan Yardımcısı ve Kamala Harris kampanyasının stratejik danışmanı Mark Adams, UN Women Türkiye İyi Niyet Elçisi Demet Evgar, ünlü-marka ilişkisini farklı bir perspektiften değerlendirecek olan oyuncu Hazal Kaya, Türkiye neye gülüyor sorusunda yanıt arayacak olan komedyen Hasan Can Kaya gibi isimler yılın en ilham verici haftasında izleyici ile buluşuyor. 

Bu sene de eğitim programları Brand Week Istanbul’un içeriğinde önemli bir yer tutuyor. Geçen sene yoğun ilgi gören Creators Academy’de  bu sene çıtayı çok daha yukarılara çıkarmaya hazırlanıyor.

Yeni yaratıcılık, eski kurallara bağlı kalmadan, birlikte üretmeyi gerektiriyor. Ajansların ise tüm yetenekleri maestro misali yönetmeyi öğrenmeleri elzem. Herkesin içinde yakılmayı bekleyen bir yaratıcılık kıvılcımı olduğu fikrinden hareketle, bu yıl “Everyone’s a Creator” temasıyla gerçekleşecek Creators Academy, rüştünü ispatlamış içerik üreticileri ve markalarla birlikte yeni yaratıcılığın anatomisini masaya yatırmaya hazırlanıyor.

YARATICILIĞIN ABC’SİNİ ANLAMAK 


Kenan Doğulu, Boran Kuzum, Orkun Işıtmak, Pınar Deniz, Nurgül Yeşilçay, Oğuzhan Uğur, Barış Zümrüt gibi sanatçı ve içerik üreticilerinin katılımıyla viral içerik üretmenin matematiği, YouTube markasını profesyonel olarak yönetmenin püf noktaları, yeni yaratıcılık dünyasında ikon olmanın ve güncel kalmanın anlamı gibi konuların tartışılacağı Creators Academy, yazar ve yapımcılardan pazarlama profesyoneli ve coder’lara, yaratıcılık kasını geliştirmek isteyen herkese açık. 

YERİNİZİ ŞİMDİDEN AYIRTMAYI UNUTMAYIN

Dünyanın eşiğinde olduğu değişimin birey, toplum ve iş dünyası üzerindeki etkilerini ele alıp geleceğin tarihinin nasıl yazılacağını keşfe çıkacağımız Brand Week Istanbul’un en iddialı sertifika programlarından Creators Academy 6-8 Kasım tarihlerinde, üç gün boyunca Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Sertifika alabilmek için tüm derslere katılımın zorunlu olduğu ve sınırlı kontenjanı bulunan Creators Academy Sertifika Programı’nda yerinizi alın, yaratıcılık kasınızı keşfedin.

PROGRAM

Markalar ve Ünlüler / Boran Kuzum

Golden Opulence Lüksün 500 Yılı / Ender Sevim & Özgür Masur & Elif Göktaş

Trends Fade, Design Remains / Fura Johannesdottir

Yaratıcı Baskı / Gökhan Çınar / Emre Büyüksoy

Ken 101 / Kenan Doğulu

Bu İşin Bir De Zanaati Var / Kerem Çelebi

Reels Reels Konuşalım / Nurgül Yeşilçay

Muck The System / Oğuzhan Uğur & Barış Zümrüt

Youtube’da Ara: Yaratıcılık / Orkun Işıtmak & Tuğkan Cabbar

Haz’dan Cannes’a / Pınar Deniz & Serkan Oğuz

Bir Inner Portraits Projesi / Rafet Özgür


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın