Türkiye’yi yeni nesil ıslak & kuru süpürme ile tanıştıran Philips, AquaTrio 9000 ürününün lansman kampanyası “Temizliği Philips’e bırakın, siz keyfinize bakın” ile Kristal Elma Ödülleri, New Gen Awards ve The Hammers Awards’ta 3 farklı ödüle layık görüldü.

Versuni, geçtiğimiz yıl tüketicilerin beğenisine sunduğu Philips AquaTrio 9000 ile temizlik teknolojilerinde çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Lansman iletişimini ‘Temizliği Philips’e bırakın siz keyfinize bakın’ çatısı altında ördüğü yüksek yatırımlı 360 kampanyasına ek olarak, tüketicilerin ürünün yenilikçi özelliklerini kapsamlı bir şekilde keşfetmelerini sağlamak ve bilgi eksikliklerini ortadan kaldırmak için bir yapay zekâ fenomeni geliştirdi.

“KızlarSoruyor” platformundaki kullanıcıların, temizlik teknolojileri konusunda derinlemesine bilgi aradığını ve ürün özellikleri hakkında net cevaplar bulmakta zorlandığını gözlemleyen Philips, “Temizlik Perisi” adlı yapay zekâ fenomenini, bu platformun “Ev & Yaşam” bölümünde aktif hale getirdi. Temizlik Perisi bu platformda; AquaSpin™ teknolojisine sahip kablosuz ıslak ve kuru elektrikli süpürge AquaTrio 9000’in sert zeminleri süpürürken gerçek anlamda bir mop gibi güçlü silme işlemi yapabildiği, özel başlığı sayesinde zemini sürekli temiz suyla sildiği ve kendi kendini temizleme gibi etkileyici özelliklerini detaylandırarak kullanıcıları bilgilendirdi. Kullanıcıların ürünlerinden alabilecekleri verimi maksimize etme stratejisiyle hayata geçirilen yapay zeka fenomeni Temizlik Perisi, 30 gün boyunca kategorideki tüm soruları samimiyetle yanıtlayarak kullanıcılara temizlik ipuçları verdi. 

Bir Marka İçin Tasarlanan İlk Yapay Zekâ Fenomeni Oldu

Neşeli ve yardımsever tavrıyla topluluğun favorisi haline gelen Temizlik Perisi, sadece sağladığı faydalı bilgilerle değil, aynı zamanda bir marka için tasarlanan ilk yapay zekâ fenomeni olma özelliği ile de bir ilke imza attı. 740 soruya ortalama 7 saniyede cevap vererek içerikleri 65 bine yakın okunan ve 22 binden fazla yorum alan Temizlik Perisi, Philips’in yenilikçi yaklaşımını ve dijital dünyadaki iddiasını bir kez daha kanıtladı.  

Lansman Kampanyası 3 Farklı Ödülle Taçlandı!

Reklamcılık ve pazarlama dünyasının en yaratıcı fikir ve tasarımlarının yarıştığı Kristal Elma Ödülleri’nde, “Temizliği Philips’e bırakın, siz keyfinize bakın” reklam kampanyası medya aktivasyonları ile Versuni, Medya/Dayanıklı Tüketim Kategorisi bölümünde Bronz Kristal Elma ödülüne layık görüldü.

Versuni yapay zekâ fenomeni “Temizlik Perisi” ile yapay zekâ odaklı en yaratıcı ve en etkili projeleri değerlendiren New Gen Awards’ta Dijital Deneyim Tasarımı kategorisinde de ödüle ulaşırken, başarılı ekiplerin ödüllendirildiği The Hammers Awards’ta ise Üretken Yapay Zekayı En İyi Kullanan Ekip kategorisinde Bronz ödülünü kazandı. 


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın