Turizm sektörünün tüm oyuncuları tarafından heyecanla beklenen Antalya Turizm Fuarı (ATF) bugün kapılarını açtı

Yoğun ilgi ve talep üzerine bu yıl, ilk kez 3 gün sürecek olan ATF24, sektörün dinamiklerini bir araya getirme ve katma değer oluşturma hedefiyle hareketli olarak bir kez Antalya Fuar Merkezi’nde başladı.

Bu yıl; 35 bin metrekare alanda, 30 bin profesyonel ziyaret hedefiyle yola çıkan ATF; 2000’e yakın yabancı davetli seyahat acentesi, 1000’e yakın marka ve 5 ayrı sahne, 103 uzman sistemin 2000 dakikadan fazla panel süresi ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm fuarı ATF, 23 – 24 – 25 Ekim tarihlerinde açık olacak.

Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral açılış konuşmasında; Antalya Turizm Fuarı’nın Türkiye’yi ilgilendiren tüm pazarları bir çatı altında toplanan tek fuar olduğuna dikkat çekildi. Meral, yerinde pazarlama ilkesi ile tüm turizm dünyasını Antalya’da, turizmin bir araya getirmekten gurur duyduğunu belirtti.

Meral, “Bugün Antalya Turizm Fuarı’ndan bahsederken, genellikle “Ezberleri Bozan Fuar”da işlem görüyor. Bunun nedeni, geleneksel fuarcılık anlayışının özgürce 360 ​​derece fuarcılık vizyonunu geliştirmemizdir. Stantlarımızı her şey dahil konseptiyle haklarımıza sunarak fuarcılıkta adeta bir çığır açtığımızı belirtmek isterim. ​Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli, en büyük ve yenilikçi turizm fuarı olan ATF, dünya turizm sektörü için önemli bir buluşma noktası haline gelmiş durumda. Cephedeki bir asker gibi biz de turizmi memleket meselesi olarak görüyoruz ve bu şekilde çalışıyoruz” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın