Kullanıcı dostu ve akıllı bir tasarıma sahip olan Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge, tüketicilerin günlük yaşamlarını kolaylaştıran birçok pratik özellik sunuyor. Yapılan değerlendirmelerde kullanıcı ve tüketici tercihleri açısından olumlu geri bildirimler alan Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge, sunduğu güvenlik ve kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor.

Yeni ürünle ilgili değerlendirmelerde bulunan Tetra Pak Türkiye, İran, Kafkaslar ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Gaye Atakan, şunları söyledi: “Gıdayı her yerde güvenli ve erişilebilir hale getirme kararlılığımızla iyi olanı koruma misyonumuzu sürdürüyoruz. Bu anlayıştan hareketle geliştirdiğimiz Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge, Tetra Pak ailesinin tüm üstün özelliklerini bünyesinde barındırırken; işlevsellik, tüketici deneyimi, lojistik ve sürdürülebilirlik açısından da yüksek performans sunuyor. Yenilikçi ürünümüz, tutuş ve dökme kolaylığından raflardaki estetik duruşuna kadar birçok alanda fark yaratıyor. Ürünün dünya genelinde birçok alanda kanıtlanmış başarısını Türkiye’deki müşterilerimizin de hizmetine sunuyoruz. Bu kapsamda Türkiye’yi ilk kez uzun ömürlü süt ile tanıştıran Pınar Süt, ambalajlarını Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge ile yenileyerek ürünümüzü Türkiye’de tüketicilerle buluşturan ilk marka oldu. Pınar Süt’ün yeni ambalajları, özel kapağı ile tüketiciye kolay açma ve çevirme deneyimi sunarken, geniş ağız çapı ile kesintisiz ve kontrollü dökme performansı sağlıyor. Tetra Pak olarak, uzun yıllardır iş birliği yaptığımız Pınar Süt’ün 50. yılına özel sunduğu bu yeniliğin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Damlama ve sıçramayı önleyen akıllı tasarım

1000 ml’lik içecek ambalajı için üretilen Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge, kare şekli ve kolay kavranan dar çapı ile küçük ellerin bile paketi rahatlıkla tutabilmesini sağlıyor. İdeal bir dökme açısı sunan eğimli üst kısmı ve 30 mm açıklıktaki geniş ağzı sayesinde, içindeki ürünün damlama ve sıçrama olmadan güçlü bir akışla dökülmesine olanak tanıyor. Ayrıca kolay açma ve kapatma mekanizmalarına sahip üç farklı türde kapak kullanılabilen paketlerdeki güvenlik şeridi ve/veya halkası, tüketicilere ürünün açılmamış olduğunu garanti ediyor. Bu özellik, gıda güvenliği konusunda önemli bir avantaj sağlarken, tüketicilerin de ürüne olan güvenini artırıyor. Oksijen, ışık ve nem gibi dış etkenlere karşı güçlü bir bariyer oluşturarak etkili bir paketleme çözümü getiren yeni ürün, paketlenen ürünlerin lezzetini ve besin değerini uzun süre koruyabildiği için tüketicilere her zaman taze ve kaliteli ürünler sunmayı sağlıyor.

Çevresel sürdürülebilirlikte yeni standartlar

Çevresel sürdürülebilirlik açısından önemli bir rol oynayan Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge’de kullanılan karton, FSC™ sertifikalı ormanlardan veya diğer denetlenen kaynaklardan geliyor ve bu özelliği FSC™ Gözetim Zinciri sertifikası ile garantileniyor. Bunların yanı sıra ürünle birlikte sunulan seçenekler arasında, atığın önlenmesine yardımcı olabilecek kapaklar da yer alıyor. 

Lojistik ve depolama maliyetlerini de azaltıyor

Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge, lojistik kaynaklarını verimli şekilde değerlendirmeyi, lojistik ve depolama maliyetlerini azaltmayı sağlıyor. Nakliye araçlarında standart palet yükseklik sınırlarını aşmadan, beş kat üst üste istiflenmeyi mümkün kılan şekli sayesinde, her palete daha fazla paket yüklenebiliyor, bu da tek bir kamyonda daha fazla paket taşınması anlamına geliyor. Depo operasyonlarında paket başına taşıma süresi önemli ölçüde azaltılırken, ürünün kompakt yapısı ise depo alanının daha verimli kullanılmasını sağlıyor ve raf kullanımını optimize ediyor. 

Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge’in şekli, aynı zamanda market raf alanını da daha verimli şekilde kullanmaya yardımcı oluyor. Aynı raf alanına standart paketlere kıyasla daha fazla adette ürün yerleştirilebiliyor. Ürünün uzun ve ince şekli, market raflarında yüksek bir etki yaratıyor, markayı ve ürünü farklılaştırıyor. Tasarım farkı sayesinde tüketicilerin tercihlerini de olumlu yönde etkiliyor.

Bir bakışta Tetra Brik® Aseptic Ultra Edge

  • Üretimde son teknoloji 
  • Tüketiciler için işlevsel özellikler
  • Verimli raf izlenimi
  • Geliştirilmiş lojistik verimlilik
  • Üst düzey sürdürülebilirlik 
  • Kullanım esnekliği
  • Üreticiler için artan rekabet gücü
  • Tüketici tercihlerinde olumlu etki

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın