Havalar soğurken, doğanın sunduğu güzellikleri keşfetmek için fırsatlar artıyor. İstanbul’a yakın saklı kalmış cennetler, doğaseverler için birbirinden çeşitli seçenekler barındırıyor. En iyi hizmeti en uygun fiyatla vermeyi amaçlayan online seyahat acentesi Tatildukkani.com, şehirden uzaklaşmadan huzur dolu bir kaçamak yapmayı isteyenler için yeni keşif noktaları sunuyor.

İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerden birkaç saat içerisinde ulaşılabilecek, doğa içerisindeki yakın bölge otellerinde bir tatil, ruhunu dinlendirmek isteyen ziyaretçilerin ilk tercihi oluyor. Şirin dağ evlerinden lüks otellere kadar uzanan konaklama seçeneklerine sahip  Sapanca; hem yeşilin her tonunu barındırması hem de kısa sürede ulaşılabilir olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Son dönemin yükselen trendi wellness otel seçenekleriyle göz dolduran Sapanca, bedeni ve zihni rahatlatacak inziva noktalarına ev sahipliği yapıyor. Türkiye’nin önde gelen donanımlı wellness otelleri Sapanca Gölü’nün hemen yanı başında, ormanlarla çevrili bir lokasyonda bulunuyor. Ziyaretçiler orman ve göl manzaralı geniş konaklama seçeneklerinin yanı sıra; uzman terapistler eşliğinde kişiye özel wellness programları, detoks, vücut şekillendirme kürleri gibi pek çok wellness uygulamasını burada deneyimleyebiliyor. Tenis kortundan basketbol sahasına, pek çok spor olanağı bulunan oteller içerisinde ziyaretçiler doğa yürüyüşleri yapabiliyor, farklı günlerde organize edilen Sapanca aktivitelerinde huzurlu ve eğlenceli saatler geçirebiliyor.

Aynı zamanda Spa merkezi hizmeti de veren bu otellerde; misafirler buhar odası, sauna, Türk hamamı gibi ücretsiz kullanım alanlarından dilediğince yararlanabiliyor. Uzmanlar eşliğinde verilen masaj hizmetleri ile ziyaretçiler baştan aşağı arınıyor ve dinleniyor.

Bir doğa harikası: Abant Gölü

Bolu’ya bağlı bir bölge olan Abant, Kasım ayından itibaren yaprakların renk değiştirmesiyle birlikte muhteşem sonbahar manzaraları yaratıyor. Sahip olduğu görsel şölen ile sonbaharda gidilecek rotaların başını çeken Abant Gölü, sessizliği ve sakinliği arayan gezginler için ideal bir uğrak noktası oluyor. Lüks otellerden bungalov evlere geniş konaklama seçenekleriyle Abant, her türden tatilciye hitap ediyor.

Oylat Kaplıcaları ile Bursa’da termal tatil

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yer alan Oylat Kaplıcaları, Marmara Bölgesi’nin en önemli kaplıcaları arasında sayılıyor. Doğası ve şifalı suyuyla yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi gören Oylat Kaplıcaları, havasının temizliği ve sahip olduğu bitki örtüsü ile şifa arayan ziyaretçilerin tatil tercihleri arasında yer alıyor. 

Bölgenin sahip olduğu birbirinden çeşitli termal otel seçeneklerinde, doğal kaynağından gelen sular hiçbir müdahale olmadan misafirlere doğrudan sunuluyor. Başta romatizma olmak üzere eklem ağrıları, cilt, kadın hastalıkları gibi birçok rahatsızlığa iyi gelen şifalı sular, termal otellerin özel hamamlarında ve havuzlarında kullanılıyor. Bursa termal otelleri sağlığına katkı sunmak isteyen ziyaretçilerin sonbaharda gözde merkezi haline geliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın