Oyun bilgisayarlarının güçlü soğutma performansına atıfla Teknosa, Intel ve Lenovo iş birliğiyle hayata geçen yarışma serisi Gaming Parkour, oyun dünyasında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen turnuvanın Eskişehir ayağı Espark AVM’de gerçekleştirildi.

Oyun dünyasında rekabet ve eğlenceyi bir arada sunan Gaming Parkour, final heyecanına bir adım daha yaklaştı! Rekabetin dozunun giderek arttığı yarışma serisi bu kez Eskişehir Espark AVM’de oyun tutkunlarını ağırladı. Yüzü aşkın Eskişehirli oyun ve teknoloji tutkunun kayıt oluşturduğu turnuvada on üç katılımcı zorlu parkuru başarıyla tamamlandı. Mücadelenin son ana kadar hissedildiği yarışmada günün birincisi ve ikincisi arasındaki fark ise sadece 5 saniye oldu.

Büyük Ödüle Doğru Nefesler Tutuldu!

Turnuvada büyük finale sayılı zaman kaldı. Final öncesi son turnuva 2-3 kasım tarihlerinde İzmir Mavibahçe’de, büyük final ise 23 kasım tarihinde İstanbul ESA’da gerçekleşecek.

 Gaming Parkour’un her aşaması oyun tutkunlarını kendine çekerken, ödüller de heyecanı katlıyor. Turnuvanın büyük ödülü 300 bin TL değerinde Teknosa hediye çeki. Ayrıca her etkinliğin birincileri 5 bin TL değerinde Teknosa hediye çekiyle ödüllendirilirken, ikinciler Lenovo gaming headset, üçüncüler Lenovo Mouse kazanıyor. Tüm katılımcılara ise Lenovo çanta hediye ediliyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın