Yeniliklerin ve ilklerin öncüsü Dardanel, dünya gıda sektörünün önde gelen fuarlarından SIAL Paris 2024’e katıldı. Yunanistan’daki yatırımı Kallimanis ile birlikte, yenilikçi ürünlerini  gıda profesyonelleri ve ziyaretçilere tanıtan Dardanel, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılardan yoğun ilgi gördü. 

Dardanel, 19-23 Ekim 2024 tarihleri arasında Paris’te düzenlenen uluslararası gıda sektörünün en son trendleri ve yenilikleri keşfettiği etkinliklerinden biri olan SIAL Paris 2024 fuarına katıldı. Dardanel Yunanistan’daki yatırımı Kallimanis ile birlikte katıldığı fuarda Ar-Ge ve inovasyona verdiği önem ve yenilikçi ürün çeşitliliği ile uluslararası katılımcı ve ziyaretçilerin ilgisini topladı.

“Ciromuzun yüzde 20’sini 38 ülkeye yaptığımız ihracatla gerçekleştiriyoruz”

SIAL Paris 2024 fuarında Dardanel’in yurt dışı büyüme hedefleri hakkında bilgi veren Dardanel Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Önen “Dardanel olarak, inovasyon ve sürdürülebilirliği 40 yıldır işimizin merkezinde tutuyoruz. Markalı büyüme stratejimiz doğrultusunda oluşturduğumuz ürün portföyümüz ile ciromuzun yüzde 20’sini 38 ülkeye yaptığımız ihracat ile gerçekleştiriyoruz. İhracatta, aralıksız sürdürdüğümüz Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları sonucunda artırdığımız ürün çeşitliliğimiz ile katma değerli balık ve deniz ürünleri kategorisinde geçen yıla göre yüzde 30 büyüdük. Gıda ihracatında en hızlı büyüyen şirketlerden biri olarak, Türkiye’deki pazar liderliğimizi, yenilikçi, sağlıklı ve besleyici ürün çeşitliliğimiz ile ihracat coğrafyamıza taşıyarak önümüzdeki beş yıl içinde dünyanın en büyük deniz ürünleri üreticileri arasında girmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz çerçevesinde Yunanistan’daki yatırımımız Kallimanis ile birlikte sektör trendlerini belirleyen öncü kuruluşların yer aldığı SIAL Paris gibi uluslararası etkinliklerde markalarımızı konumlandırmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz” dedi.

Fuarda Dardanel, yalnızca mevcut ürünleriyle değil, aynı zamanda geleceğin gıda trendlerini belirleyen yenilikçi vizyonuyla da dikkat çekti. Dardanel’in balık ve deniz ürünlerindeki uzmanlığı, inovatif yaklaşımı, yenilikçi ürün geliştirme kabiliyeti ve ileri teknolojik üretim anlayışı dünyanın birçok farklı noktasından fuarı ziyaret eden uluslararası marka temsilcilerinin de dikkatini çekti.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın