29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkusu “1923” ile Sahnede!

Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak hazırlanan, 25. Afife Tiyatro Ödülleri’nde Haldun Dormen Özel Ödülü’ne layık görülen dev prodüksiyon 1923, Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya devam ediyor. Dans koreografileri, canlı orkestra kullanımı ve dönem kostümleri ile Cumhuriyet coşkusunu yaşatan 1923 müzikali,  yeni sezonda ilk defa Cumhuriyet Bayramı’na özel gösterimiyle her yaştan izleyicisini kucaklıyor.

Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla gerçekleştirilen, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı ‘1923’ Müzikali, Cumhuriyet Bayramı’na özel gösterimiyle 29 Ekim tarihinde tiyatroseverleri zaman yolculuğuna çıkararak izleyicilerle buluşacak.

Cumhuriyetimizin Kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü hologram ile sahneye taşıyarak adeta izleyicilerle göz göze getiren ve  duygu dolu anlar yaşatanbaşrollerinde başarılı oyuncular Kerem Alışık, Özge Özder ve Ece Dizdar’ın yer aldığı, sahne üstünde ve sahne arkasında 200 kişilik bir ekip çalışmasıyla 18 aylık hazırlık süreci sonunda sahneye taşınarak göz alıcı dekor ve multimedya tasarımıyla sanatseverlerle buluşan “1923”, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle Zorlu PSM’de sahnelenmeye hazırlanıyor. 

Cumhuriyet’in 100. yılına kalıcı bir eser bırakmak amacıyla özel olarak hazırlanan ve Milli Mücadele ile başlayarak Cumhuriyet’in kuruluş sürecini anlatan, sahnelenen en büyük tiyatro prodüksiyonlarından biri olan 1923 müzikalinin Cumhuriyet Bayramı’na özel gösterimi, 29 Ekim tarihinde Cumhuriyet coşkusunu yaşamak isteyen tiyatroseverler için Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde perdelerini açıyor.

Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla hayata geçirilen, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı, Yekta Kopan, Mert Dilek ile yönetmen Mehmet Ergen tarafından kaleme alınan, Lerzan Pamir ve Mehmet Ergen tarafından yönetilen, yerli ve yabancı tiyatro dünyasının en önemli isimlerinin bir araya geldiği ödüllü müzikal 1923’ün 29 Ekim Salı 15:30’daki gösteriminin sınırlı sayıdaki  biletleri Passo, Biletix, Bubilet , Biletinial ve Tiyatrolar’da satışta. 

Sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde sahnelenecek olan müzikal 29 Ekim’in ardından yine özel bir günde, 10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için perdelerini açacak. 

29 Ekim

Kapı Açılışı: 14.30

1923: 15.30


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın