Türkiye ağız bakım sektörüne yenilikçi bir giriş yapan lider ağız bakım markalarından* Closeup, aktif çinko teknolojisi ve ağız bakım suyu etkili içeriğiyle gün boyu süren ferah bir nefes** sağlıyor. Closeup, herkesi ağız kokusu endişesi duymadan kendini özgüvenle ifade etmeye davet ediyor. Closeup, dünyada ağız bakımında jel formülünün mucidi olarak, etkili içeriklerinin yanı sıra renkli macunlarıyla eğlenceli ve etkili bir ağız bakım deneyimi sağlıyor. Dişleri lekelerden arındırıp bembeyaz bir gülüş sunuyor.

Aktif çinko ile güçlendirilmiş formüllü Closeup diş macunları, içerdikleri “Icecool Crystals” sayesinde ferah ve tazelenmiş hissetmenizi sağlıyor. Dişleri temizlerken aynı zamanda koruyor ve beyazlatıyor. Ağız bakım suyu etkisi ile gün boyu ferah nefes** için ağız kokusuyla savaşıyor.

Closeup, ağız bakımını eğlenceli, renkli ve ferah bir yolculuğa dönüştürüyor. Kırmızı jel formülüyle Fresh Blast, mavi jel formülüyle Icy Cool ve yeşil jel formüllü Menthol Fresh, çeşitli aromalarıyla ağız bakımında farklı damak zevklerine uygun seçenekler sunuyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın