İtalya’nın Napoli kentinde bu yıl 12. kez düzenlenen ve dünyanın köklü otel gruplarını bir araya getiren Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) ödül töreninde, The Stay Hotel grubu üç prestijli ödüle layık görüldü. Konaklama sektörünün en saygın platformlarından biri olan törende, The Stay En İyi Lüks Konaklama Grubu” ve Sürdürülebilir Konaklamaya Bağlılık” kategorilerinde ödül kazanarak başarısını bir kez daha taçlandırdı.

Bu yaz Bodrum’da açılan, grubun en yeni projesi olan Bobo by The Stay ise ilk sezonunda En İyi Yeni Lüks Yeşil Butik Otel ödülüne layık görüldü. Bodrum Cennet Koyu’nda sürdürülebilirlik anlayışıyla tasarlanan otel, kısa sürede dikkatleri üzerine çekerek uluslararası alanda önemli bir başarıya imza attı. The Stay ayrıca, Sürdürülebilir Konaklamaya Bağlılık” ödülünü üst üste üçüncü kez kazanarak çevre duyarlılığı konusundaki liderliğini ve sektördeki öncülüğünü bir kez daha kanıtladı.

The Stay Kurucu Ortağı ve CEO’su Ali İspahani, kazanılan ödüller ile ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkemizi böylesine önemli bir platformda başarıyla temsil etmek ve dünyanın önde gelen otel grupları arasında bu prestijli ödüllere layık görülmek bizler için büyük bir onur. Özellikle sürdürülebilirlikte elde ettiğimiz bu istikrarlı başarı, çevre duyarlılığı konusunda sektörümüzde ulusal ve global çapta öncü bir konuma sahip olduğumuzu gösteriyor” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın