‘Fast-casual’ restorancılığın öncü markalarından Tavuk Dünyası, Great Place to Work Enstitüsü’nün (GPTW) Avrupa’nın En İyi İşverenleri 2024 listesinde yer almayı başardı. Marka, bu yıl GPTW tarafından yayınlanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024”, “Genç Kuşaklar İçin Harika İş Yerleri” ve “Perakende Sektörünün En İyi İşverenleri” listelerinde de yer almıştı.

Hızlı büyüme yolculuğu ve odağına aldığı müşteri memnuniyetiyle ‘Fast-casual’ restorancılığın öncü markalarından biri olan Tavuk Dünyası, bu yıl Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü’nün listelerinde dördüncü kez yer almayı başardı. “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024”, “Genç Kuşaklar İçin Harika İş Yerleri” ve “Perakende Sektörünün En İyi İşverenleri” listelerinin ardından Tavuk Dünyası, Avrupa’nın En İyi İşverenleri 2024 listesine de girdi. Marka, 500 ve üstü çalışana sahip şirketlerin değerlendirildiği, Fortune’un katkılarıyla oluşturulan Avrupa’nın En İyi Büyük Ölçekli İşverenleri (Fortune 100 Best Companies to Work For in Europe 2024) kategorisinde yer aldı.

Avrupa’daki 2 milyondan fazla çalışanın deneyimlerini temsil eden ve 1,3 milyondan fazla gizli anket yanıtının toplanıp analiz edilerek oluşturulan listede; iş yeri kültürünü iyileştirmeye yönelik güçlü bağlılığa sahip organizasyonlar sıralanıyor. Listede Avusturya, Belçika, Güney Kıbrıs, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Norveç, Polonya, Portekiz, İspanya, İsveç, İsviçre, Hollanda, Türkiye ve İngiltere’deki GPTW sertifikasına sahip şirketler öne çıkıyor.

“Çalışan deneyimini her geçen gün daha da geliştireceğiz”

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün farklı kuşakların, özellikle Z kuşağının iş dünyasına getirdiği yenilikleri anlamak ve onların beklentilerine uyum sağlamak başarıyı yakalamak için en önemli kriterlerden biri. Biz de Tavuk Dünyası olarak, farklı kuşakların bir arada çalıştığı şirketimizde, çalışanlarımızın memnuniyetine her zaman öncelik veriyoruz. Şirket içi şeffaf iletişim ile her bir çalışanımızın iş yerinde kendini güvende ve değerli hissetmesini çok önemsiyoruz. Eğitim ve gelişime son derece önem veriyor, çalışanlarımıza profesyonel ve kişisel gelişim imkanları sağlıyoruz. Bizim için mutlu çalışanlar, mutlu bir iş yeri ve mutlu misafirler demek. GTPW listelerinde bu yıl dördüncü kez yer almamız da çalışanlarımızın özverisi, tutkusu ve bağlılığını gösteriyor. Bu yıl ‘Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024’, ‘Genç Kuşaklar İçin Harika İş Yerleri’, ‘Perakende Sektörünün En İyi İşverenleri’ listelerine girmemizin ardından Avrupa’nın En İyi İşverenleri 2024 listesinde deyer almaktan gurur duyuyoruz” dedi. Mumcu, Tavuk Dünyası ailesi olarak, birlikte büyümeyi ve gelişmeyi hedefleyip başarıları da birlikte kutlayarak, bugün olduğu gibi gelecek dönemlerde de çalışan deneyimini her geçen gün daha da geliştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Tavuk Dünyası’nın aldığı GPTW ödülleri

Great Place to Work’te daha önce de çok sayıda ödüle layık görülen Tavuk Dünyası, ilk olarak 2019 yılında, 500-2000 Çalışan Sayısı kategorisinde 6’ncı olarak “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülünü aldı. 2020 yılında, 500-2000 Çalışan Sayısı kategorisinde 5’inci sırada yer alarak “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” ödülüne layık görüldü. 2022 yılında, “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinin 500-999 Çalışan Sayısı kategorisine 5’inci sıradan giren Tavuk Dünyası; Great Place to Work’ün Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2024 listesinde ise 500-999 Çalışan Sayısı kategorisinde üçüncü sırada yer aldı. Marka, bu yıl Avrupa’nın En İyi İşverenleri 2024 listesine de girmeyi başardı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın