‘Sofralar Sergisi Sanat ve Yaratıcılığı Kutlayalım’ projesi üçüncü edisyonu ile dünyaca ünlü etkinlik tasarımcıları, planlayıcıları ve yaratıcılık dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek, İstanbul’a unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor. 4 Aralık’taki açılışın ardından 5-6 Aralık 2024 tarihlerinde Rixos Tersane Istanbul’da gerçekleşecek olan sergi, “Art of Winter” temasıyla kışın büyülü atmosferini sofralara taşıyacak. 5 Aralık’ta düzenlenecek Yaratıcılık Konferansı ise etkinlik ve yaratıcılık sektörüne ilham olacak önemli konuşmacıları ağırlayacak. 6 Aralık’ta turizm ve yaratım sektör profesyonelleriyle yapılacak B2B toplantılarında ise dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen otelleri şimdiden yerlerini ayırdılar.  

Dünyaca Ünlü Konuşmacılar “Yaratıcılık Konferansı” ile bir araya geliyor!

‘Sofralar Sergisi Sanat ve Yaratıcılığı Kutlayalım’, Yaratıcılık Konferansı ile misafirlerini yaratıcılık sürecini dünyanın en iyilerinden dinlemeye davet ediyor. “Yaratıcılık Konferansı’nda”, yaratıcılığın etkinlik sektöründeki önemi, yeni trendler ve ilham verici hikayeler üzerine konuşmalar yapılacak.  Yaratıcılık Konferansı, Diversity in Luxury platformu tarafından dünya lüks endüstrisinin en etkili 100 ismi arasına seçilen Antonio Paraiso’nun“Lükste Yaratıcılık ve Sanat” adlı ana konuşmasıyla başlayacak. Antonio Paraiso, lükste yaratıcılık ve sanatın kesişim noktalarını mercek altına alacak. 

“Küresel Etkinlik Sektöründe Yaratıcı Etki Yaratmanın Anahtarları”, başlığında ise etkinlik sektörünün en önemli isimleri Marcy Blum, Sarah Haywood ve Vandana Mohan, Meltem Tepeler moderatörlüğünde ilham verici bir sohbet gerçekleştirecek. Bir sonraki oturumun moderatörü Frieha Altaf ile Paula Rooney, Teddy Manuel, “Dünyanın Farklı Bölgelerinde Yaratıcılık ve Tasarım” konusunda tecrübelerini paylaşacaklar.  “Yaratıcı Bir Marka Dünya Çapında Nasıl Büyütülebilir?” konulu panelde, Guadalupe Alvarez, Abdulaziz Alnoman, Alejandra Poupel gibi etkinlik sektörünün en önemli isimleri yer alacak.

Türkiye Uluslararası Etkinlikler Derneği (TUED)’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “Bir Etkinlik Destinasyonu Olarak Türkiye’nin Önemi” adlı panelde, TUED Başkanı Meltem Tepeler moderatörlüğündeSeyhan Ayel, Janet Çakır, Tülay Akın Ergincan, Hüseyin Kurt, Selma Tatar 

Melissa Jurcan ve Cecilia Lavin konuşmacı olarak yer alacak. 

Etkinlik destinasyonlarının tanıtımında önemli bir yere sahip olan Gastronomi konusuna özel bir önem veren Yaratıcılık Konferansı; moderatörlüğünü Feyza Yozgat’ın yapacağı “Türkiye’de Yaratıcı Gastronomi”, başlıklı panelin konukları Şef Rudolf van Nunen, Şef Sinem Özler, Şef Buğra Özdemir, Şef Ulaş Durmaz, Şef Nilay Lale ve Jumbo Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu olacak. Bir sonraki panelde “Mutfak Sanatı: Gastronominin Sihriyle Etkinlikleri Unutulmaz Bir Deneyime Nasıl Dönüştürebilirsiniz?”  sorusuna uluslararası gastronomi sihirbazı Michael Cervino ile cevap aranacak. 

“MICE ve Lüks Endüstrisinde Sürdürülebilirliğin Geleceği” panelinde Prof. Dr. Nilgün Cılız, Doç. Dr. Özen Kırant Yozcu ve Eser Erginoğlu sürdürülebilir bir geleceğe hazır olmak için izlenmesi gerekenleri katılımcılar ile paylaşacaklar. “Etkinlik Endüstrisinde Çiçek Tasarım Sanatı” başlığı altında gerçekleşecek olan panelde ise Tomas de Bruyne ve Regine  Motmans katılımcılara ilham dünyasının kapılarını aralayacaklar.  “Dijital Pazarlamada Küresel Olarak Yaratıcı Olmak” oturumunda dijital dünyanın en ilham verici isimlerinden bir olan Wendy Daoud El- Khoury konuşacak. Yaratıcılık Konferansı’nın son oturumunda ise “Etkinlik Endüstrisinde Yenilikçi Eğlence Stratejileri” konusu ile Gabriele Rizzi eğlence sektöründeki inovatif yeni bakışa odaklanacak.

Kışın Büyülü Atmosferinde Sanat ve Sofralar Buluşuyor

Katılımcılar aynı zamanda 5-6 Aralık 2024 tarihinde gerçekleşecek olan ‘Sofralar Sergisi Sanat ve Yaratıcılığı Kutlayalım’ projesinin sergi kısmında Marcy BlumSarah Haywood, Vandana Mohan, Alejandra Poupel, Teddy Manuel, Paula Rooney, Jen Gould, Guadalupe Alvarez ve Abdulaziz Alnoman da sergide ilham verici konuşmalarının yanı sıra eşsiz tasarımları ile yer alacak. Her birinin kendi özgün tarzıyla tasarlayacakları kış sofraları, ziyaretçilere ilham verecek ve unutulmaz anılar bırakacak.

‘Sofralar Sergisi Sanat ve Yaratıcılığı Kutlayalım’ projesine Türk Hava Yolları, resmi havayolu, Rixos Tersane Istanbul mekan partneri, Maison Française ise medya sponsoru oluyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın