Peryön 19. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi, geçtiğimiz günlerde Wyndham Grand İzmir Özdilek’te, “meselemiz ortak” teması ile düzenlendi. İnsan yönetiminin karşılaştığı zorluklara odaklanılan zirvede; çalışan refahından jenerasyonların değişen ihtiyaçlarına, insan yönetmenin zorluklarından felsefi yaklaşımlara kadar geniş bir perspektifte birçok konu derinlemesine ele alındı. Kolaysoft Teknoloji’nin ürünü Peyk, insan kaynakları süreçlerinin dijitale taşınarak hızlandırılmasına yönelik devrim niteliğindeki çözümleri ile Peryön 19. Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nin ilgi odağı oldu.

İK süreçleri, geleneksel yöntemlerden uzaklaşıp, dijitalle taşınıyor

İK süreçlerinin, geleneksel yöntemlerden uzaklaşıp dijitalleşmenin getirdiği hız ve verimliliğe taşındığını kaydeden Kolaysoft Teknoloji Peyk Satış ve Pazarlama Uzmanı Berat Gündüz, şunları söyledi:

“Peyk, bordro gönderiminden belge onaylarına kadar birçok süreci dijital ortama taşıyarak, şirketlerin operasyonel yüklerini hafifletiyor. Biz de Peyk ürünümüz ile kongrenin sponsorlarından birisi olarak, bu önemli buluşmaya katkı sağladık ve sektördeki yenilikçi çözümlerimizle iş dünyasını desteklemekten mutluluk duyduk. Zirve boyunca standımızda, İK profesyonellerine ve yöneticilere dijital çözümlerimizi sunarken, birçok mevcut müşterimiz de standımızı ziyaret ettiğinde Peyk ürünümüze dair memnuniyetlerini dile getirdiler. Ayrıca, kongrenin katılımcıları tarafından, Peyk’in sunduğu hız, güvenlik ve verimlilik özelliklerinin dijital dönüşüm süreçlerine büyük katkılar sağlayacağı da ifade edildi. Zirvede, edindiğimiz tecrübeler ve aldığımız geri bildirimler sayesinde, İK süreçlerinin dijitalleşmesinde öncü rolümüzü sürdürürken, dijital çözümlerimizi global çapta tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın