PETRONAS’ın dünya çapında madeni yağ ve fonksiyonel sıvılar üreten ve pazarlayan birimi PETRONAS Madeni Yağlar (PLI), lider lastik üreticisi Goodyear Italia ile yeni bir iş birliği kurduğunu duyurdu. Ortaklık, İtalya’da ülke çapında 330’dan fazla satış noktasıyla lastik bakımı ve inovasyonunda lider olan SuperService bayi ağına sıvı ve yağlayıcı tedariğini içerecek.

Bu yeni anlaşma kapsamında SuperService ağı, bakım ve yağ değişimi seçeneklerini PLI madeni yağları ile zenginleştirerek ağın çoklu hizmet yaklaşımını geliştiriyor. SuperService servis merkezlerindeki uzmanlar binek araçlar için PETRONAS Syntium, ağır hizmet tipi araçla için Urania Green ile hem otomobil hem de ağır hizmet araçlarına yönelik şanzıman yağı ve soğutma sıvıları olarak ise PETRONAS Tutela ürün yelpazesini müşterilerine sunacaklar. Bu ürünler PETRONAS Madeni Yağlar’ın teknoloji ve inovasyon yaklaşımının en iyi örneklerini temsil ederken, her ihtiyaca yönelik optimum performansın yanı sıra çevresel etkinin azaltılmasına da katkı sağlayacak.

PETRONAS Syntium serisi, PLI’nın pratik ve çevre dostu Bag In Box (BIB) ambalaj çözümüyle tedarik edilecek. %100 geri dönüştürülebilir kartondan imal edilen ambalaj, BM sertifikalı ve tehlikeli malların ambalajlanması ve sevkiyatına ilişkin tüm nakliye yönetmeliklerine uygun olarak üretiliyor.

Buna ek olarak PLI, SuperService ağındaki lastik tamircilerinin tüm müşterilere güvenle mükemmel hizmet ve uzmanlık sunabilmeleri için profesyonel eğitim de sağlayacak. İş birliğinin bir parçası olarak SuperService tamircileri yağlayıcılarla ilgili temel kursa katılarak ürünler ve uygulamaları hakkında derinlemesine bilgi edinebilecekler. Ayrıca Villastellone’deki (Torino) PETRONAS Italy tesislerini ve Santena’daki (Torino) Global Ar-Ge Merkezini ziyaret ederek madeni yağların nasıl üretildiğini öğrenebilecek, sıvıların her damlasına uygulanan etkileyici araştırma ve geliştirme çalışmalarına bizzat tanıklık edebilecekler.

İş birliği, Goodyear tarafından 27-29 Eylül tarihlerinde Sardunya’da düzenlenen SuperService Convention ile resmen başladı. Duyurunun yanı sıra kongre, ağın otomotiv pazarının gelişimini ve gelecekte ortaya çıkabilecek zorlukları tartışması için de fırsat sundu.

PETRONAS Madeni Yağlar (PLI) ve Goodyear Italia arasındaki iş ortaklığı, otomotiv endüstrisinde performansın iyileştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla inovasyon, kalite ve müşteri memnuniyetine yönelik ortak bir taahhüdü işaret ediyor.

PETRONAS İtalya ve Afrika Başkanı Ciro Lupo, şunları söyledi: “Goodyear Tires gibi prestijli bir kurumla iş birliği yapmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliği, yüksek kaliteli madeni yağlarımızı İtalya genelinde geniş bir dağıtım ağına sunmamızı, İtalyan pazarındaki varlığımızı güçlendirmemizi ve sektörün büyümesine ve inovasyonuna katkıda bulunmamızı sağlıyor.”

Goodyear Tires Italia Perakende Direktörü Marco Prosdocimi de şunları ekledi: “SuperService ağı için iş ortağımız olarak PETRONAS Lubricants International’ı seçtik, çünkü her tür aracın kullanımını iyileştiren yüksek kaliteli ürünler sunarak çoklu hizmet yaklaşımımızı paylaşan bir şirket.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın