4-12 yaş arası çocuklar için Avrupa standartlarında online İngilizce eğitimi veren ödüllü Novakid, son reklam kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni reklam filminde çocukların iş dünyasının merkezine yerleştiği bir dünya hayal eden Novakid, küçük bir çocuğu bir yönetim kurulu odasında CEO rolünde gösterirken, erken yaşta edinilen İngilizce dil becerilerinin onları gelecekteki liderlik pozisyonlarına taşıyabileceği mesajını paylaşıyor. Novakid’in kampanyasının temel mesajı, erken yaşta dil eğitiminin sadece akademik başarıyı değil, aynı zamanda liderlik becerilerini de şekillendirdiği yönünde. 

Çocukların geleceğin iş dünyasındaki konumlarını hayal eden Novakid, ebeveynlere çocuklarının eğitiminde dil öğreniminin önemini bir kez daha hatırlatıyor. Kampanyada, erken yaşlardan itibaren edinilen İngilizce dil becerilerinin çocukların kendilerini ifade edebilmelerini, uluslararası platformlarda rahatça yer alabilmelerini ve gelecekteki kariyerlerinde önemli liderlik rollerine aday olmalarını sağladığı belirtiliyor.

“Çocuklarımızın Gelecekteki Potansiyellerine Yatırım Yapmanın Değerini Vurgulamak İstedik”

Novakid, online öğrenme platformu aracılığıyla çocuklara Avrupa standartlarında İngilizce eğitimi sunuyor. Teknoloji ve oyunlaştırmayı dil eğitimi sürecine entegre eden modern bir yaklaşım sayesinde çocuklar 6 ay gibi kısa bir sürede İngilizce akıcılıklarını geliştiriyor. İngilizce konuşma becerisi sadece eğitim hayatlarını değil, gelecekteki kariyer yolculuklarını da doğrudan etkiliyor. Dil öğrenimi kültürel farkındalığı artırırken, liderlik becerilerinin geliştirilmesinde de önemli bir araç haline geliyor. Novakid’in kampanyası, dil öğreniminin çocukların okul başarısını artırmakla kalmayıp gelecekteki potansiyellerine de ışık tuttuğunu gösteriyor.

Çocuklara kazandırılan dil becerilerinin, onların gelecekteki kariyer hayatlarını doğrudan etkilediğini belirten Novakid CEO’su ve Kurucu Ortağı Max Azarov, “Erken yaşta İngilizce öğrenen çocuklar, global iş dünyasında daha rahat pozisyon alabilecek ve liderlik becerilerini erken yaşlardan itibaren geliştirerek daha geniş fırsatlara erişebilecekler. Bu kampanya ile sadece dil öğrenmenin önemini değil, aynı zamanda çocuklarımızın gelecekteki potansiyellerine yatırım yapmanın değerini vurgulamak istedik.” açıklamasında bulundu. 

Reklam Ajansı: ACNE

Yaratıcı Ekip – Novakid: Fabiana Guglielmi, Angelique Korsagiia, Almira Garaeva, Valeriya Sushkova

Yönetmen: Nikita Zubkov

Yapım Şirketi: FLASH

Seslendirme: Mehmet Selli


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın