NGN Cloud, Türkiye’de geliştirilen yerli bulut altyapısıyla verilerin güvenle yerel sunucularda depolanmasını sağlıyor. Hem yerel regülasyonlara uyum gösteren hem de uluslararası standartlarda güvenlik sunan bu altyapı, işletmelere özel tasarlanmış çözümler sunarak operasyonel süreçleri kolaylaştırıyor. Gelişmiş yönetim paneli sayesinde tüm bulut hizmetleri tek bir platformdan izlenip yönetilebiliyor; bu kullanıcı dostu arayüz, dijital dönüşüm yolculuğunda teknolojiye erişimi kolaylaştırırken iş süreçlerini hızlandırıyor.

Veri güvenliği konusunda işletmelere ücretsiz yedekleme hizmeti sunan NGN Cloud, lisans maliyeti gerektirmeyen bir çözümle iş sürekliliğini garanti altına alıyor ve operasyonel maliyetleri optimize etmelerine yardımcı oluyor. Altyapıyı sürekli izleyerek her türlü kesintiye anında müdahale eden NGN Cloud, 7/24 aktif teknik destekle hızlı çözümler sunarak iş kesintilerini minimuma indiriyor ve operasyonel verimliliği artırıyor.

NGN Cloud, dünya çapındaki en gelişmiş bulut sistemlerine en yakın arayüze sahip yerli bulut sağlayıcısı olarak, işletmelere global standartlarda bir deneyim sunuyor. Gelişmiş paneli sayesinde tüm kaynaklar zahmetsizce yönetilirken, bulut altyapısında yüksek verimlilik elde ediliyor. Hem yerel ihtiyaçlara uygun hem de ileri düzeyde kullanıcı dostu arayüzüyle NGN Cloud, Türkiye’deki bulut teknolojilerinin öncüsü olarak işletmelere dijital dönüşümde destek sağlıyor.

NGN Cloud’un kullandığın kadar öde modeli, işletmelere kaynakları ne kadar süre kullandıklarına göre ödeme yapma imkanı tanıyor. Bu modelde, kaynakların aktif olduğu süre boyunca ücretlendirme yapılıyor ve ay sonunda toplam kullanım süresine göre fatura kesiliyor. Esnek fiyatlandırma sistemi, işletmelerin ihtiyaçlarına göre kaynaklarını anlık olarak artırıp azaltmalarına olanak tanıyor; böylece gereksiz masraflardan kaçınılırken bulut maliyetleri optimize ediliyor. Kısa süreli kullanımlar için ekstra ücret ödenmediğinden, maliyet tasarrufu sağlanıyor ve ölçeklenebilirlik artıyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın