ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in öncülüğünde, sektörün en parlak isimleri, deneyimli gazeteci ve ekonomistlerin yer aldığı zirvede; seminerler, canlı soru-cevap oturumları ve göz alıcı Yapay Zeka (AI) ve VR deneyim alanlarıyla dolu bir gün geçirildi.

Türkiye’nin öncü kripto para platformlarından ICRYPEX, 20 Ekim Pazar günü Uniq Hall’de sektör profesyonellerinin buluştuğu Kripto ve Ekonomi Zirvesi’ni düzenleyerek büyük bir başarıya imza attı. Binlerce katılımcı, blok zinciri, dijital varlıklar, yapay zeka ve güncel ekonomik gelişmeler gibi birçok heyecan verici konuda alanında uzman isimlerle bir araya gelme fırsatı buldu.

Yıl boyunca finansal okuryazarlığını geliştirmeye yönelik, İstanbul’dan başlayarak Türkiye genelinde İzmir, Antalya, Ankara, Gaziantep, Bursa, Trabzon, Eskişehir ve Sivas olmak üzere toplam 9 ilde seminerler düzenleyerek binlerce kişiye ulaşan ICRYPEX, seminerler dizisinin kapanışını da yola çıkmış oldukları İstanbul’da gerçekleştirdi.

Finansın geleceği Kripto ve Ekonomi Zirvesi’nde konuşuldu

Kripto para ve ekonomi dünyasındaki güncel gelişmelerin aktarıldığı zirvede; katılımcılara kripto para ve ekonomi dünyasında doğru bilgiyle işlem yapma konusunda temel bilgilerin yanı sıra sektördeki güncel gelişmeler ve uzman analizleri de sunuldu. ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in ev sahipliğinde ve ekranlardan aşina olunan Stratejist Perihan Tantuğ moderatörlüğünde düzenlenen zirveye ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinden Türkiye Merkez Bankası eski Başekonomisti Prof. Dr. Hakan KaraEğitmen ve Yazar Dr. Hakan Özerol, Ekonomist Selçuk GeçerEkonomist Ali PerşembeEkonomi Yazarı Barış Soydan,  Google Cloud – Kanal ve İş Birliği Ülke Lideri Dr. Serhan Yılmaz, KPMG Türkiye Fintech ve Dijital Finans Lideri Şirket Ortağı Sinem Cantürk ICRYPEX Yönetim Kurulu Danışmanı Ferhat Yükseltürkİstanbul Portföy Makro Stratejisti Berk Dinçtürk, Ekonomist Dr. İnanç Sözer, Finans Mühendisi Gökçe ÇalışanKripto Para Uzmanı Ozan Kara ve ICRYPEX Araştırma Yönetmeni Berk Koçak katıldı.

Prof. Dr. Hakan Kara, Türkiye ekonomisinin mevcut durumu ve olası politika gidişatına dair öngörülerini paylaşırken, 2025 yılı için dikkat çekici tahminlerde bulundu. Dr. Hakan Özerol, dünya ekonomisinin güncel durumunu ve beklentilerini aktardı. Google Cloud – Kanal ve İşbirliği Ülke Lideri Dr. Serhan Yılmaz ise katılımcılara yapay zekanın gücünü anlattı. Berk Dinçtürk, Dr .İnanç Sözer ve Ferhat Yükseltürk’ün oturumunda ise kripto paraların geleceği konuşuldu. Zirvede ayrıca, 2024 Bitcoin ve altcoin piyasa değerlendirmesi yapılarak, 2025 yılında ön plana çıkacak projeler hakkında heyecan verici bilgiler paylaşıldı. Katılımcılar, zirvede sektörün önde gelen isimleriyle tanışma ve görüşme fırsatını da yakaladı. Gökalp İçer, Barış Soydan, Selçuk Geçer ve Ali Perşembe’nin interaktif düzenlenen özel oturumunda katılımcılar, merak ettikleri konularda doğrudan cevap alma şansı elde etti.

Cenk ve Erdem’den Zirve’ye özel “Doğrul Yanılt” özel şovu

Zirve’nin sonunda ise Cenk Durmazel, Erdem Uygan ve Ömercan Güldal’ın sahne aldığı “Doğrul Yanılt” özel şovu ile kapanış gerçekleştirildi. Seminerler, soru ve cevap oturumları, farklı aktivitelerin olduğu Yapay Zeka (AI) ve VR deneyim alanlarının da yer aldığı Kripto ve Ekonomi Zirvesi’nde katılımcılar, unutulmaz anlar yaşadı.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Bir yanıt yazın